Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 135
USD 124
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Agoda.comUSD 135
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (44)
Filtrer anmeldelser
44 resultater
Vurdering fra reisende
2
3
8
16
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2
3
8
16
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 44 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Deilig kinamat med stort og bredt utvalg i menyen. Veldig hyggelig betjening. Gode porsjoner og delikat presentert . Vår kelner gjorde oppholdet til en hyggelig opplevelse. Vi kommer gjerne igjen i løpet av sommeren

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Turglad71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juni 2020

Dessverre stemmer alt det negative som er skrevet om dette stedet, men synd for meg var det ikke annet ledig denne kvelden (Scandic hadde ikke åpnet ennå).

Ikke rent, vond lukt over alt, ikke lys i gangene (ulovlig!), TV virket ikke, ikke håndtak på kommodeskuffene, iskalde fliser på bad, dusjen sprutet i taket (!), ingen fasiliteter på rommet (1 plastbeger...), meget enkel tallerkenrett til frokost men egg tross alt. De antikke vegg-til-vegg teppene var møkkete og utslitte og luktet.

På pluss siden: gratis parkering utenfor, og sengetøyet virket rent. Gratis wifi som virket sånn passe.

Nei her trengs det make-over. Med så laber innsats fra eierne fortjener de ikke kunder.

Dato for oppholdet: mai 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Leon_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020

Visste at dette var et meget enkelt hotell (der er ikke akkurat flusst av overnattingsteder i Fagernes med rimelig pris) så dette var det rimeligste utenom camping. Men kr.1250 er alikevel altfor mye å betale. Halvmørke ganger, slitt, men la gå for en natt tenkte vi. Få og sure ansatte. Men rett skal være rett: sengene var gode. Frokost kan skippes. Spis heller i bilen. Neste gang blir det heller camping.

Romtips: Ta heller inn et annet sted.
Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, 1302travel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2019

Gammelt og slitt hotell som sårt trenger oppussing. Greie senger, men ellers heller stusselig. 1 TV-kanal (NrK1). Manglet fjernkontroll. Ingen rydding/vasking på rommet, og måtte be om nye håndklær for å få det. Fliser uten varmekabler på badet, og stråleovnen på badet virket ikke. Veldig enkel frokost.

Dato for oppholdet: november 2019
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, wsveum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Skittent, nedslitt og illeluktende hotell midt i Fagernes. Rommet besto av eldgamle utslitte puter og ødelagte møbler. Sengetøyet var rent. Burde vært nedlagt. Ekstremt arrogant hotellsjef som ikke vet hva service er. Prisen nesten like høy som på høykvalitetshotell i nabolaget.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Livshagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser