“Digg”
Anmeldelse av Kremarn

Kremarn
Vurdert som nr. 7 av 20 Restauranter i Fagernes
Anmeldt 28. juli 2020

Tok med dama for å spise her. Hun spiste salat og jeg spiste burger. Det var skikkelig godt!
Rene toaletter og kult lokale, servitøren var blid også.

Takk, Sondov

Anmeldt 28. juli 2020

Nydelig mat, 👍
Vi spiste pizza og bakt potet. Perfekte porsjoner til lunsj.
Kjempe god service av ei sprudlende og blir servitør 😊😊
Hjemmekoselig atmosfære. Tommel opp 👍

Takk, 45maritb
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dette ble sommerens dårligste måltid. Vi bestilte pizza og nachos. Pizzaen kunne ha vært god, men tomatsausen var Ramm med alt for mye hvitløk. Nachosen var rett og slett udelikat med dipsausene slengt oppå. Det må da være mulig å ha disse i egne skåler!

3  Takk, susannek621
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Spesielt sted med god atmosfære. Fjellørret med husets vin kan anbefales. Ligger i hovedgaten. Spiser du inne, sett deg innerst med utsikt mot innsjøen. L og kjøkkenet skuffer ikke.

1  Takk, frikkinorway
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening.Hadde en deilig burger samt en kjempegod pizza.Deilige kaker og kaffe.

Takk, Are S

Reisende som så på Kremarn, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal

Har du vært i Kremarn? Del dine erfaringer!