Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 132
Vis tilbud
TripadvisorUSD 132
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Hotels.comUSD 132
PricelineUSD 131
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (305)
Filtrer anmeldelser
305 resultater
Vurdering fra reisende
81
113
75
24
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
81
113
75
24
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9398 av 305 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018

Fin beliggenhet i Fagernes. Flott treningsmuligheter. God og variert frokost. Hotelldirektør som kom med påfyll av kaffe under frokosten. Lunsjen var smakfull og innbydende. Velsmakende middag alle kvelder. Personalet var blide og imøtekommende.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Global317791
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berit L, Daglig leder på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Tusen takk for 5 flotte stjerner og flott tilbakemelding til Scandic Valdres!

Beste helsing hotelldirektør
Berit Lunde

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Berit L, Daglig leder på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 4. oktober 2018

Besøk i jobbsammenheng. Moderne hotell av forventet, men god standard. Hadde meget romslig rom, med utsikt mot sør og vest, mot vannet (rom 403). Manglende lys i sengelampene ble ordnet raskt. Lunsj ble ordnet, men hadde i utgangspunktet ikke lunsj. Service fra kjøkkenet? God middag, med musikkledsagelse fra naborommets/barens intimkonsert. Litt kjedelig vinliste, men kjempegod rakfisk. Flott frokost, og hyggelig betjening alle veier.

Romtips: Flott utsikt vestover, og sydvestover. Hjørnerom 403 er utmerket, og stort.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berit L, General Manager på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Takk for meget hyggelig tilbakemeldinger!
Beste hilsen Team Scandic Valdres!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018

Kjempe flott kveld med konsert, som ble avsluttet brått! Når vi kjøper drikke i baren nede for å ta det med oss oppå rommet, Det gjekk ikke.. Vi måtte stå nede å drikke opp før vi gjekk opp fra kjelleren. DÅRLIG SERVICE.. Flere som ble irritert..

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 718elisabeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berit L, General Manager på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Takk for din tilbakemelding.
Denne opplevlesen var svært uheldig, og vi har gått opp våre rutiner for at det ikke skal forekomme for fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018

Bestilte rom på Scandic Fagernes i april i år, for å være sikker på at vi skulle få plass natten mellom 18. og 19.08.2018.
Ringet Scandic Fagernes 18.08.2018 på formiddagen, og informerte at vi ble litt sene (hadde langt å kjøre), og fikk beskjed om at det var helt greit.
Da vi nærmet oss Fagernes, fikk jeg telefon fra Scandic Fagernes at det ikke var plass til oss.
Dere hadde overbooket. Dette er ikke greit!
Ikke stedet jeg kommer til å bestille rom ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Hege J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berit L, General Manager på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Takk for din tilbakemelding. Det er svært beklagelig at vi ikke hadde tilgjengelig rom til deg på Scandic Valdres.
Vi har gått opp våre rutiner for å hinder at dette gjentar seg.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser