Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (181)
Filtrer anmeldelser
181 resultater
Vurdering fra reisende
50
70
43
10
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
50
70
43
10
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 181 anmeldelser
Anmeldt 19. januar 2019

Godt førsteinntrykk. Fikk et godt rom i fjerde etasje. Eneste lille jeg kunne utsette på er at det var kjøleskap der som IKKE var i drift. Kun en lapp om at de har døgnåpen minibar i resepsjonen. er ikke alle som vil bruke den, men det kan være noen som vil bruke kjøleskapet til egen mat, medisiner e.l.Ellers er hotellet helt ålreit, og det beste Fagernes har å by på.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, 97larsr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berit L, Eier på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. januar 2019

Hei
Takk for fire fine stjerner!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Vi har flere ganger overnattet på hotellet og er veldig fornøyd. Super julebuffet første helgen i desember. Nydelig mat. Mange julebordsgjester og levende musikk denne helga. Anbefaler hotellet for andre!

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Trek12720405925
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berit L, Daglig leder på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Tusen takk for fem flotte stjerner og hyggelig tilbakemelding!
Vi ønsker deg en riktig fin førjulstid!
Beste hilsen Berit Lunde & Team Scandic Valdres

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Fin beliggenhet i Fagernes. Flott treningsmuligheter. God og variert frokost. Hotelldirektør som kom med påfyll av kaffe under frokosten. Lunsjen var smakfull og innbydende. Velsmakende middag alle kvelder. Personalet var blide og imøtekommende.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Global317791
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berit L, Daglig leder på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Tusen takk for 5 flotte stjerner og flott tilbakemelding til Scandic Valdres!

Beste helsing hotelldirektør
Berit Lunde

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Berit L, Daglig leder på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 4. oktober 2018

Besøk i jobbsammenheng. Moderne hotell av forventet, men god standard. Hadde meget romslig rom, med utsikt mot sør og vest, mot vannet (rom 403). Manglende lys i sengelampene ble ordnet raskt. Lunsj ble ordnet, men hadde i utgangspunktet ikke lunsj. Service fra kjøkkenet? God middag, med musikkledsagelse fra naborommets/barens intimkonsert. Litt kjedelig vinliste, men kjempegod rakfisk. Flott frokost, og hyggelig betjening alle veier.

Romtips: Flott utsikt vestover, og sydvestover. Hjørnerom 403 er utmerket, og stort.
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berit L, General Manager på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Takk for meget hyggelig tilbakemeldinger!
Beste hilsen Team Scandic Valdres!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser