Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
Booking.com
ZenHotels.com
kr 1 377
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Elias
Akershus, Norge
Anmeldelse av Scandic Valdres
1,0 av 5 boblerAnmeldt 13. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.6 km fra Scandic Valdres
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
    0.6 km fra Scandic Valdres
    Expedia.com
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 377
    • Hotels.com
    0.0 km fra Scandic Valdres
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Furulund pensjonat
    Booking.com
    • Priceline
      kr 895
    • eDreams
    • Agoda.com
    11.2 km fra Scandic Valdres
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Tripadvisor
    kr 2 253
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 2 253
    • ZenHotels.com
    13.9 km fra Scandic Valdres
    Booking.com
    • Expedia.com
    • Hotels.com
    • eDreams
    18.2 km fra Scandic Valdres
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    25.3 km fra Scandic Valdres
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    60.6 km fra Scandic Valdres
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    35.7 km fra Scandic Valdres
    Gratis Wi-Fi
    Priceline
    Go to your Happy Price
    • Vio.com
    • Booking.com
    • eDreams
    21.3 km fra Scandic Valdres
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Fagernes
    Anmeldelser (409)
    Filtrer anmeldelser
    410 resultater
    Vurdering fra reisende
    113
    136
    96
    41
    24
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    113
    136
    96
    41
    24
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    122127 av 410 anmeldelser
    Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

    Grei størrelse på rommene, men dårlig renhold på rom og basseng. Generelt slitent hotell. Kort vei til Beitostølen og sentrum av Fagernes. Personalet var varierende serviceminded. Fikk ikke beskjed hvor rommet var.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Tor Espen H
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

    Bodde her noen netter med familien. Fikk stort rom der det var egen seng til barna i en slags alkove. Rommet var svært rent. Frokost var nok anderledes pga korona. Alt var innpakket i plast. Kunne kanskje vært løst på annen måte. Når hvert rundstykke er pakket inn enkeltvis håper jeg at det er gode rutiner for resirkulering. Frukt og musli var også pakket inn i plastbokser. Hotellet har tilgang til basseng, det var tydelig at ikke alle ansatte har fått samme info om hvordan registrere besøk med tanke på korona.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Pumkinpai
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

    Hotellet ligger veldig fint plasert mitt i Fagernes det ligger rett ved vannet og gangavstand til det meste.
    Vi var så heldige å ha rom med utsikt mot vannet og d kan anbefales om man skal bo akkurat her. Vi fikk et stort rom med en god seng og en liten salong, badet hadde badekar noe som falt i smak for vår del, vi hadde også en liten balkong med mulighet for 2 personer p sitte å nyte utsikten.
    Servicenivå til de ansatte var topp og vi følte virkelig at vi ble tatt godt imot.
    Frokosten var litt redusert da vi var her i "coronatiden" men de hadde allikevel et godt nok utvalg til en god frokost.
    Hotellet har også gratis parkering.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, Yngve G
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

    Booket et Superior rom med utsikt. Fikk et helt greit rom med liten balkong og utsikt mot vannet. Dessverre var det teppe på gulvet, noe vi helst ikke vil ha pga min kones allergi. Hotellet har et flott uteområde, vi fikk dessverre ikke brukt det pga regnvær. Selve bygningene bærer preg av fordums prakt, har nok engang vært veldig fine, men er litt slitne nå. Bra treningsrom som jeg brukte. Hotellet har også et lite svømmebasseng. Men rakk ikke å bruke det. Fin service i resepsjonen. Dessverre ikke det samme i restauranten. Kun tre hovedretter, en kjøtt, en fisk og en vegetar. Vi forlot stedet da vi ikke fikk velge bord selv i restauranten( det var mange ledige) og spiste middag på en annen restaurant. Frokosten var helt grei i disse Korona tider, men savnet bacon. Så oppsummert, helt greit hotell, men ikke mer enn det

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, bsh371113
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 2. juli 2020

    Dato for oppholdet: juni 2020
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser