Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
TripadvisorUSD 131
Hotels.com
Booking.com
Priceline
eDreamsUSD 131
HurbUSD 152
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (300)
Filtrer anmeldelser
301 resultater
Vurdering fra reisende
80
113
74
22
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
80
113
74
22
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4853 av 301 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Fortsatt flott hotel med lange familietradisjoner. MEN nå har Scandic overtatt og noe etterslep på vedlikehold synes. Pass på. Dette er et tradisjonsrikt hotell som må tas godt vare på. Gunstig beliggenhet med parkanlegg mot vannet. Fine turmuligheter og god parkering. God mat og hyggelig betjening. Rommene var også rene og fine.

Romtips: Be om rom med utsikt mot vannet.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Slitt hotell. Nesten som å gå inn i en annen tidsalder. Tepper på gulv overalt. Frokosten ikke til å hoppe i taket av, tørt brød og seige rundstykker. Reklamerte for svømmebasseng, dette var det svært begrenset som kunne benytte seg av , bare 10 stk, pga corona, ingen kø ordning og ingen tidsbegrensning, ikke gjennomtenkt i det hele tatt. Parkering 100m unna, veldig upraktisk når en har mye bagasje til hele familien. Andre oppholdet på Scandic kjeden i løpet av en uke og det har vært svært skuffende så dette blir det siste i lang lang tid fremover

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, christianhayopsahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 20. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Bra service ved ankomst. Slitt rom og bad. Dårlig lydisolert. Ekkelt teppe på gulvet, hvorfor oppgraderer ikke alle hotell til gulv som kan vaskes skikkelig. Frokost skuffer, har spist bedre i disse corona tider. Slapp brødmat som ikke stod til scandic forventinger. Det andre var ok, vakumpakket pålegg og porsjonspakker av alt annet var ok. Fin park rett ved hotellet. Bra service ved utsjekk også.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, T257
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser