Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 144
Vis tilbud
TripadvisorUSD 144
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
FindHotel
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (318)
Filtrer anmeldelser
318 resultater
Vurdering fra reisende
82
115
80
28
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
82
115
80
28
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5863 av 318 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020

Etter et par netter har vi gjort noen erfaringer. Rommet vårt var uten teppe og med nyoppusset bad og balkong med utsikt. Renholdet er bra, bortsett fra balkongen som var svært skitten. Sengene var gode. Frokosten er koronatilpasset som de skriver. Det betyr posjonspakninger av pålegg samt at de ikke har bacon! På frokosten i løpet av to morgener litt etter kl 9, opplevde vi at det var tomt for kokte egg, speilegg, loff, traktekaffe.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, Helge L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk et dobbeltrom med utsikt mot sjøen og balkong, og slapp å betale ekstra for barna, selv ikke for ekstraseng på rommet. Utenfor hotellet er det et fint parkområde med stor lekeplass, badeplass og overgang til en idyllisk liten øy i innsjøen. Perfekt sted for småbarnsfamilier. Selve hotellet er i tradisjonell stil og sjarmerende utvendig.

Vi testet bassenget etter frokost - selve bassenget var fint, men man måtte gå ut av hotellet og inn på et treningssenter i underetasjen, og måtte betale ekstra for det. Mulig dette var grunnet Corona-situasjonen.

Alt i alt er vi svært fornøyde, og synes vi fikk veldig mye for pengene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, iniyto101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Hyggelig personale og fin frokostbuffe. Hotellet lider litt av mangel på tilrettelegging for HC. Blant annet en alt for liten heis. Dessuten var inngangspartiet tungvint for rullestol da ledig parkering var på motsatt side av der man kunne komme inn med rullestol.

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, ssandem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Veldig kjekt å få være på dette flotte hotellet. Barna trivdes godt, betjeningen var hyggelig og hjelpsom. Ungene fikk is ved innsjekk. Og egen "frokost kurv" med yoghurt, muffins og juice til å velge fritt fra. Frokosten ellers var mye å velge i og veldig variert, men må si den var veldig skuffende. Overkokte egg, for lite steikt egg, ingen bacon, seige rundtstykker. Så dette var skuff. Men kaffen var god, og godt med pålegg.

Fantastisk uteområde! Her ble det benyttet flere timer med våre små på 2 og 4 år.

Rommet bar preg av årene, men ellers fint og romslig. Vi bodde på standard family four rom. Dynene var ikke dun eller noe fluff i, så om du liker dette er det litt kjedelig. Sengene var i overkant hard. Veldig fornøyd med oppholdet alt i alt. Genial løsning med stående tv, slik at vi kunne sitte den mot barna på morgenkvisten!

Anbefaler alle som skal bo her å prøve "berry mohito", denne var veldig god!

Kort oppsummert, veldig kjekt opphold, kunne vært bedre frokost.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LinnNorway93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte denne hotellet på vei hjemover etter Norgesferien vår. Valget falt på dette hotellet fordi de hadde elbillading og innendørs svømmebasseng.
Skuffelsen var dermed stor når vi sjekket inn lørdag og de forfalte at svømmebassenget var stengt i helgene. Dette kunne de spesifisert på hjemmesiden.
Vi tenkte da at vi kunne lade elbilen vår, men hotellet hadde mistet alle ladekabelen så det kunne vi ikke gjøre Virket ikke som de hadde tenkt å lete heller.
Hotellet er helt ok, ganske slitt, men rent.
Frokosten var variert og god. Stort pluss for personale (fra kjøkkenet) som var veldig blide og morsomme

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, P5960FYlindat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser