Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Priceline
USD 131
Vis tilbud
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (305)
Filtrer anmeldelser
305 resultater
Vurdering fra reisende
81
113
75
24
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
81
113
75
24
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4247 av 305 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 4. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

På grunn av dårlig renhold orket vi rett og slett ikke å være der lengre, sjekka ut en dag før vi egentlig skulle. Fikk igjen pengene for den siste natta.

Det første vi så da vi kom ut fra heisa var to unge jenter som sto og tasta på mobilene sine. Dette var da altså stuepikene.. Rommet var støvete, fullt av hybelkaniner, gress og sand på på gulvet. Mannen gikk ned i resepsjonen å snakka med de, fikk beskjed om at de skulle ordne det. Men ingenting skjedde, spurte igjen, men ingen kom...

Vi gledet oss til frokosten, siden det sto at det var den beste frokosten i kommunen eller fylket. Bordene var ikke dekket, og utvalget av mat var elendig. Ble nokså skuffet..

Vi skulle jo ha med oss ettåringen i bassenget, men de hadde visst stengt i helga..

I heisa lå det snusposer, og da ble det rett og slett for mye for oss, vi sjekket ut, dagen før vi skulle..

Men, god kaffi og bra wifi

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, familiepa3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 1. august 2020

ble veldig godt mottatt og fikk rommet med en gang til tross for litt tidlig ankomst, rent og pent, Fagernes byr vel ikke på de mest kulinariske opplevelser men vi spiste en ok middag ute .... god frokost gjør at dette ble svært bra,,,, over snittet

Romtips: ut mot vannet så slipper du rånerne :-)
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Berg F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser