Trond V
3.2 km fra Scandic Valdres
3.3 km fra Scandic Valdres
Se flere hoteller i Fagernes
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Bodde en natt på gjennomreise i juli. Rom med balkong og nydelig utsikt mot hage og vann. Stort hotell med mange rom. Frokosten var dessverre godt under middels. Lang tid innen bordene ble ryddet og rengjort, varmmaten var kald og ellers litt kaotisk stemning. Deler av hotellet nærmer seg en nødvendig oppgradering. Greit nok for en natt. Potensial for mer.

1  Takk, Runardo
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Veldig fint hotell utenifra, fra lobbyen pg i bar-/restaurantområdet. Men standard dobbeltrom var lite ålreit. Det var skrukkete "oppredd" seng som stilte spm rundt hvorvidt den var skiftet, klipte strips-rester og smuler på gulvet mellom sengen og vinduet - generelt ekkelt, utdatert og lite hyggelig rom. Hadde max uflax med romnummeret mtp utsikten og.
Ba om å få bytte rom, men var angivelig fullt.
Kom en person for å støvsuge - som hjalp, men det var ikke bra nok. Føltes som et dårlig hotell utifra rommet(og gangene).

God frokost, standard hotellfrokost med godt utvalg - selv i koronatiden(!). Så den trekker det hele opp fra bunnrating.

2  Takk, jsnn
Anmeldt 10. august 2020

Lite bad. Ingen forheng eller vegg som beskytter baderommet under dusjing, noe som medfører at hele badet må tørkes opp etter dusjing.
Måtte etterspørre rene hånklær, da vi ikke fikk noen automatisk.(håndklær ble brukt til å tørke opp baderommet etter dusjing).
Super frokostbuffet!
Svært god beliggenhet, stor plass på veranda og område rundt hotellet med utsikt mot vannet

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, lhaugo521704
Anmeldt 4. august 2020