Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 158
Vis tilbud
Hotels.com
Destinia.com
USD 140
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 159
Booking.comUSD 159
eDreamsUSD 159
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (320)
Filtrer anmeldelser
320 resultater
Vurdering fra reisende
83
116
80
28
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
83
116
80
28
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4651 av 320 anmeldelser
Anmeldt 15. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 14. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Vi valgte Scandic Fagernes som utgangspunkt for noen turer i fjellet. «Superior ekstra» var med balkong og flott utsikt fra 4.etg. To netter og vi endte med å spise middag på hotellet begge kveldene.
Hotellet begynner å vise tegn på å være litt slitt og jeg liker speilegget varmere og bacon sprøere, men det er detaljer som ikke trakk ned for en god følelse av ferie.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 912bj_rnt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 26. august 2020

Gratis parkeringsplass rett utenfor hovedinngangen. Svært hyggelig betjening . Frokosten var velfylt og god. Hotellet ligger veldig sentralt til. Eneste minus er at antibakkdispenseren ikke ble passet på . Jeg måtte gi beskjed om at den var tom. Slikt bør gjøres automatisk. Så var det på vårt rom denne gangen som det svært ofte er på hotellene - dolokket var veldig løst. Manglet antagelig en skrue/mutter.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, trondv829
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser