Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.comUSD 148
ScandicHotels.comUSD 148
Booking.comUSD 148
eDreamsUSD 148
CheapTicketsUSD 148
HurbUSD 164
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (321)
Filtrer anmeldelser
321 resultater
Vurdering fra reisende
84
116
80
28
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
84
116
80
28
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4449 av 321 anmeldelser
Anmeldt 21. september 2020

Et hotell på det jevne med vennlig betjening og gode senger, Frokosten var førsteklasses. Gratis parkering like ved inngangsdøra drar helhetsinntrykket opp. Helhetsinntrykket ble dratt ned av støynivået fra "rånegata" som lå parallelt med hotellet. De som ikke liker å sove med ørepropper, bør bestille rom bort fra gata.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Per-Arthur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2020

Vi var i utgangspunktet på tur fra Bergen til Elverum-området på transportoppdrag. Bestemte oss for å overnatte på Fagernes på tur/retur for å gjøre dagsetappene mer behagelig. Hadde bestilt billigste romtype og det var forsåvidt helt ok. Siden vi ville komme til hotellet tidlig ettermiddag lørdag valgte vi å oppgradere til rom med balkong og utsikt over innsjøen natt 2. Det gikk helt greit og kostet heller ikke mye. Utsikten og solnedgangen var verdt pengene
Frokosten imponerte virkelig. Har sjelden opplevd maken til utvalg. Videre spiste vi middag i restauranten lørdag og fikk nydelig rakfisk til forrett og en indrefilet av okse som smeltet på tungen. Fikk anbefalt en rødvin som passet perfekt.
Vi kommer veldig gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, vidarkristiansen57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 14. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Vi valgte Scandic Fagernes som utgangspunkt for noen turer i fjellet. «Superior ekstra» var med balkong og flott utsikt fra 4.etg. To netter og vi endte med å spise middag på hotellet begge kveldene.
Hotellet begynner å vise tegn på å være litt slitt og jeg liker speilegget varmere og bacon sprøere, men det er detaljer som ikke trakk ned for en god følelse av ferie.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 912bj_rnt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser