Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (325)
Filtrer anmeldelser
325 resultater
Vurdering fra reisende
85
117
80
29
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
85
117
80
29
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 325 anmeldelser
Anmeldt 21. september 2020

Rent på badet, deilig sengetøy. God størrelse på rommet med utsikt og balkong som betyr mye for oss. Frokosten var svært god, og Antibac overalt. Alt personell vi møtte på var veldig hyggelige og hjelpsomme. Vi kommer igjen, det er sikkert.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Venche2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

Et hotell på det jevne med vennlig betjening og gode senger, Frokosten var førsteklasses. Gratis parkering like ved inngangsdøra drar helhetsinntrykket opp. Helhetsinntrykket ble dratt ned av støynivået fra "rånegata" som lå parallelt med hotellet. De som ikke liker å sove med ørepropper, bør bestille rom bort fra gata.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, Per-Arthur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2020

Vi var i utgangspunktet på tur fra Bergen til Elverum-området på transportoppdrag. Bestemte oss for å overnatte på Fagernes på tur/retur for å gjøre dagsetappene mer behagelig. Hadde bestilt billigste romtype og det var forsåvidt helt ok. Siden vi ville komme til hotellet tidlig ettermiddag lørdag valgte vi å oppgradere til rom med balkong og utsikt over innsjøen natt 2. Det gikk helt greit og kostet heller ikke mye. Utsikten og solnedgangen var verdt pengene
Frokosten imponerte virkelig. Har sjelden opplevd maken til utvalg. Videre spiste vi middag i restauranten lørdag og fikk nydelig rakfisk til forrett og en indrefilet av okse som smeltet på tungen. Fikk anbefalt en rødvin som passet perfekt.
Vi kommer veldig gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, vidarkristiansen57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 14. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Vis flere anmeldelser