Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke stĆøttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi stĆøtter fĆølgende nettlesere:
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USDĀ 123
Booking.com
USDĀ 123
Vis tilbud
Bestill nƄ, betal under oppholdet
Destinia.com
USDĀ 119
ScandicHotels.comUSDĀ 123
Hotels.comUSDĀ 123
TravelocityUSDĀ 123
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss pÄvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne vÄre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne vÄre. Besøk partnerne vÄre for mer informasjon.
Hoteller i nƦrheten
SprƄkAlle sprƄk
Flere sprƄk
35–40 av 352 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Et fint sted med fin beliggenhet. Middags bufféen og frokost bufféen var veldig bra og fyldige. Rommene mot hovedgata er veldig brÄkete pÄ grunn av rÄnere med brÄkete biler og høy musikk.
I baren var det en veldig sur barkeeper muligens den sureste jeg har sett, resepsjonen var vel pƄ samme nivƄ i service ikke mye smil der.

Reisetype: Reiste med venner
Takk, alfm2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra TripadvisorĀ LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per Brihagen, Annan pƄ Scandic Valdres, svarte pƄ denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2021

Hej,

Tack fƶr att du delar din upplevelse med oss. Det hjƤlper oss att bli bƤttre pƄ det vi gƶr. TrƄkigt att hƶra att din upplevelse ifrƄn gƤllande bar personal och receptions personal, det Ƥr inte sƄ vi vill att vƄra gƤster ska kƤnna.Vi kommer genast se ƶver hur vi kan fƶrbƤttra oss efter din feedback.
Vi hoppas sƄklart att du vill komma tillbaka till oss och att vi kan ge dig en bƤttre upplevelse dƄ.

Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Kom hit en varm sommerdag pĆ„ gjennomreise mellom Ćøstland og vestland. Hadde bestilt familierom. Dette vendte ut mot hoved-rĆ„negata i Fagernes. MĆ„tte sove med Ć„pne vinduer pga varmen. Det ble ikke stille ute fĆør nƦrmere klokka 0130. Be om rom ut mot vannet, er nok stillere, men ogsĆ„ varmere sĆ„ lenge sola stĆ„r pĆ„. Frekk resepsjonist, mulig ferievikar, som bestemte via trynefaktor hvem som fikk slippe inn pĆ„ svĆømmebasseng eller ikke. Frokostbuffet var stor, men inntrykket ble Ćødelagt av overkokte eller kalde egg, inntĆørka pĆ„legg og tomt for juice. Kaffemaskin i resepsjon var Ćødelagt. Observerte etter vĆ„r ankomst at noen barn ble tilbydt is ved ankomst, noe vĆ„re ikke ble. Resepsjonistene ble derimot observert med hver sin is, bak skranken… Vi kommer ikke til Ć„ reise hit flere ganger….

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, Inspire13810128107

Hej,

Tack fƶr att du delar din upplevelse med oss. Det hjƤlper oss att bli bƤttre pƄ det vi gƶr. TrƄkigt att hƶra att du inte var nƶjd med vistelsen. Det Ƥr sƄklart inte den hotellupplevelse som vi vill erbjuda vƄra gƤster och vi kommer genast se ƶver hur vi kan fƶrbƤttra oss efter din feedback.
Vi hoppas sƄklart att du kan tƤnka dig att komma tillbaka till oss ƤndƄ och ge oss en andra chans.

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Hotellet bar preg av og være noe slitt. Rommet var helt ok, men sengene var dÄrlige. Kun to veldig smale enkeltsenger. Hadde ikke noe Ä mÄle med men vil gjette pÄ 70 cm. bredde. Ellers sÄ var vi fornøyde med frokosten, men nÄr man betaler 3500kr for Ä sove ett sted i to netter, sÄ bør man kunne forvente Ä fÄ senger som er behagelige.

1  Takk, johansenjanole
Per Brihagen, Annan pƄ Scandic Valdres, svarte pƄ denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

KƤra GƤst
Tack fƶr att du givit oss din review efter ditt besƶk, den Ƥr viktigt fƶr oss fƶr att vi ska kunna fƶrbƤttra oss.
Hoppas att se dig som vƄr gƤst igen.

Varma hƤlsningar

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Alt jeg synes pƄ dette hotellet var helt fantastisk. Rommet vi fikk var fint, men vi fikk det uheldigvis mot gata og det pleier Ƅ vƦre masse rƄnere der. En ting til som ogsƄ ikke var helt fint var at bassenget var fullt. Men ellers var det helt fantastisk.

Romtips: En ting som man mÄ unngÄ er Ä komme sent inn til frokosten. Jeg tror at etter 08:30 at det pleier Ä være mye kø pÄ den tida.
Dato for oppholdet: juni 2021
1  Takk, Dessertelsker23

KƤra gƤst,
Tack fƶr att du tagit dig tid att recensera vƄrt hotell.
Vi blir jƤtteglada ƶver att hƶra att du haft en fin vistelse hos oss.

Vi hoppas att vi fƄr se dig hƤr pƄ Valdres snart igen.

Varma hƤlsningar,

Anmeldt 20. juli 2021

• Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av vÄre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.