Torbjørn B
4,0 av 5 boblerAnmeldt 1. sep. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2022
Caroline Aaberg Løkken, OtherScandic Valdres, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. sep. 2022
Kjære gjest, tusen takk for din tilbakemelding og vi ønsker deg en fin høst! Vennlig hilsen Scandic Valdres
0.6 km fra Scandic Valdres
    35.7 km fra Scandic Valdres
    8.5 km fra Scandic Valdres
    Se flere hoteller i Fagernes
    Anmeldt 11. august 2022

Rommet var som vi bestilte, men det er en ting som jeg mener er viktig.
    Nattbordslampe på vegg var laaaangt oppe på veggen ingen stikkkontakter i nærheten.
    Kun på gulv under sengene, ikke alle kan stå på kne for å plugge inn lader til mobil eller livsviktige apparater,
    Joda det var en kontakt oppe i takhøyde, skjønn det. Jo på 70 tallet var det vanlig på grunn av taklampe….
    Fint med ny heis, endelig.
    Vi spiste på hotellet, veldig god mat forrett og hovedrett. Så kjøkkenet skal ha ros. De to servitørene vi ble servert av også veldig hyggelige.

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, Riversen1251
    Per Brihagen, Other på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2022

Kjære gjest, tusen takk for din tilbakemelding og vi ønsker deg en fin dag! Vennlig hilsen Scandic Valdres

Anmeldt 1. august 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Per Brihagen, Other på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2022

Anmeldt 22. juli 2022

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
    Per Brihagen, Other på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2022

Anmeldt 20. juli 2022

Anmeldt 18. juli 2022

Enkelt og OK hotell. Men badet var svært dårlig rengjort. Masse svarte hår på badegulvet, korte og lange. Masse støv rundt dusj og badekar. Håper ikke resten av rommet var like dårlig rengjort. Renholderne gjør helt sikkert så godt de kan, men blir så presset av Scandic at de ikke får tid til å gjøre jobben sin.

Takk, knut_olav_amas
    Per Brihagen, Other på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2022

Kjære gjest, tusen takk for din tilbakemelding og vi beklager på det sterkeste at du fikk skittent bad. Vi tar dette videre med vårt personal. Vi ønsker deg en god sommer. Vennlig hilsen oss på Scandic Valdres