prinsenn
5,0 av 5 boblerAnmeldt 1. aug. 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Caroline Aaberg Løkken, OtherScandic Valdres, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 2. aug. 2024
Kjære gjest, tusen takk for så hyggelig tilbakemelding og vi ønsker deg en fin sommer! Vennlig hilsen oss på Scandic Valdres
0.6 km fra Scandic Valdres
      33.8 km fra Scandic Valdres
      Se flere hoteller i Fagernes
      Anmeldt 29. juli 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Caroline Aaberg Løkken, Other på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2024

Anmeldt 21. juli 2024

Ekstremt dårlig service i bar og restaurant.

Veldig bra service i resepsjonen.

God smak på indrefilet, men ikke spis middag på hotellet.
      Ekstremt små porsjoner og veldig lite effort fra kjøkkenet da salaten på cesarsalat ikke var kuttet opp (250 kr) og altfor mye parmesanost tok over all smak.

Rom ok, seng ok men putene var nok klare for utbytting i 1980 eller no..
      IKKE verdt over 2000,- for en natt.

Takk, sivfsore
      Caroline Aaberg Løkken, Other på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2024

Kjære gjest, tusen takk for din tilbakemelding og vi er svært lei oss for at du har oppled så dårlig service i bar og restaurant. Godt å høre at resepsjonen gav god service. Vi har vært i kontakt med deg i dag og vi har tatt tak i dine konstruktive tilbakemeldinger så tusen takk. Ønsker deg en fin sommer! Vennlig hilsen oss på Scandic Valdres.

Anmeldt 19. juli 2024 via mobile enheter

Maten var dårlig. Det var buffe. Det var bestilt en 2 retters lunch til oss.
      Ingen spurte om vi ønsket noe annet enn vann å drikke til maten. Betjeningen var fraværende bortsett fra han som støvsugde rundt bena våre.
      Vi var der ca 30 minutter. De kunne ventet med støvsugingen til vi hadde forlatt spisesalen,
      Det var matsmuler over alt på bordene der maten stod. Det var uappetittlig, Kommer aldri tilbake.
      Hvor er ledelsen på hotellet?
      Tror det finnes pølseboder som har bedre mat i Fagernes sentrum.

Takk, Karen Marie A

Kjære gjest, tusen takk for din tilbakemelding og beklager den dårlige opplevelsen du har hatt ved vårt hotell. Ønsker deg en fin sommer! Vennlig hilsen oss på Scandic Valdres

Anmeldt 14. juli 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Caroline Aaberg Løkken, Other på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2024

Anmeldt 11. juli 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Caroline Aaberg Løkken, Other på Scandic Valdres, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juli 2024