Reiste dit i sammen med et stort følge. Sikkert rundt 10 personer. Servitøren sto kun i ene enden av langbordet, noe som førte til at de som satt i andre enden måtte gjenta bestillingen gjentatte ganger for at hun skulle høre. Det var med noen barn, som fikk maten sin lenge før de voksne. (Alle barna fikk fra barnemenyen, og denne maten var av svært lav kvalitet. Til drikke fikk de Solrik, men den hadde stått å blitt våt, så alle sugerørene var myke og ekle)
Siden det var flere barn, spurte vi flere ganger om barnestoler , som personalet skulle hente. Til slutt måtte en av følget gå og finne dette selv i gangen ved toalettet.
Maten vi voksne fikk var veldig god, og godt tilbredt. Desverre var det lang ventetid, og vi ble ikke fulgt opp med drikke underveis. Såppas dårlig ble det fulgt opp at vi måtte gå til baren og bestille selv flere ganger.
Toalettet var ikke rent, dosete var løst, låsen var vrien, papirdispenserene var tomme. Når jeg opplyste personalet om dette, fikk jeg en serviett å tørke fingerne med.
Trolig kommer jeg til å reise dit igjen, og håpe at utfordringene med dette besøket var i forbindelse med at vi var mange til bords.