Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 11:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Et must for å forstå den viktige lokalkulturen!

Innlevelsene var mange da vi besøkte denne viktige bekreftelsen på lokalhistorien i bygda... les mer

Anmeldt 3. august 2023
jans0der
,
Oslo, Norge
Hyggelig, lærerikt og sjarmerende

Nydelig område, musikk og folkedans av unge musikere, og god informasjon både ved ankomst og ved... les mer

Anmeldt 26. juli 2020
884elin_
,
Sirevåg, Norge
Les alle 24 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Vurdering fra reisende
13
9
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
9
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 24 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Nydelig område, musikk og folkedans av unge musikere, og god informasjon både ved ankomst og ved besøk i flere av byggene. Rimelige priser både for adgang og i kafeen.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 884elin_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
valdresmusea, Seksjonsleder på Valdresmusea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2019

Her er et flott museum å besøke for hele familien . Mye spennende å se på spesielt på sommeren . Ta turen til Fagernes og museumet

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, jonnyrye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Lav pris,koselige små hus og fint turområde .Souvenir shop og utstilling av div gamle ting .Noen av husene var åpne men svært mange var stengt av med gitter der de viste en film om di forskjellige husene .Ett par flinke barn spilte Torader.Det kan desverre dog ikke måle seg med Maihaugen og eller Nesbyen.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Nattstjerne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mai 2017 via mobile enheter

Flott museum med god plass, vakkert plasser på en odde i fjorden. Godt presenterte bygninger fra flere tidsepoker. Fin destinasjon for søndagsturen.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, 538gunnp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2016

Valdresmusea (Valdres folkemuseum) rommer et av de flotteste friluftsmuseene i Norge. Den store parken på en odde i Strandefjprden gir både natur- og kulturopplevelse. I sesongen er det flott musikkprogram med folkedans og tradisjonsmusikk hver time inkludert i prisen. Musikerne er på toppnivå.
Stølsanlegget øverst på den lille kollen er unikt og autentisk. Turen opp dit lønner seg absolutt.
Museumsbygget som er av nyere dato, supplerer den rikholdige samlingen utendørs og og har r museumsbutikk og en hel restaurant, ikke bare cafe..

Personalet på Valdresmusea tar imot turistene på en vennlig og engasjert måte

Kjør ikke forbi Valdresmusea neste gang du kjører E16 Oslo-Bergen, men sett av minst et par timer til museumsopplevelser på Fagernes!

Dato for opplevelse: august 2016
Takk, Perthorvald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Besvart 17. februar 2017

Så flott at du likte deg på Valdres Folkemuseum og deler gleden med verden! Vi ønsker velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser