Vi var et følge på 12 stk, og måtte vente en god stund med å få bestille. Pluss for at maten ble servert samtidig til alle. Servitøren var effektiv og hyggelig, men var ikke så god på å ta imot konstruktiv kritikk, og gikk i forsvar og såg ut til å ta det personlig.
Nettsiden har veldig fine presentasjoner av matrettene. Dette, sammen med prisnivået gir inntrykk av at dette er noe mer enn bare en veikro. Forventninger ble skapt…
De har et stort og variert utvalg på menyen, så de fleste vil finne helt ok mat her.
Vi satt oss på den innebygde terrassen, da lokalet var røykfullt av os fra grillen. Vinduene var åpne for å slippe inn frisk luft på den varme pinsedagen. Det var isteden eksos og motorlyder som kom inn, da stedet ligger midt i et veikryss.
Maten bar et gjennomgående preg av halvfabrikata. Hvitløksbrødene smakte som Peppes pizza sin ferdige pizzabunn, servert med en Aioli de påsto var hjemmelaget, enda to av våres små gourmeter gjenkjente den som et ferdigprodukt.
Salat med Chevre var uten den lovde honningen. De sylta rødbetene var fra Nora, salaten var halvslapp og uten noen form for smak/ vinagrette. Den ble isteden servert med ferdig thousand Island fra flaske dandert i en lekker keramikk kopp. Hadde kanskje blitt mett av to slike porsjoner til over 200 kr.
Spagetti carbonaraen hadde en god saus, men ble servert med hele lange baconflak som låg på toppen, som var knotete å få delt opp. Fjellørreten var smakløs, servert med en soggy og seig maiskolbe som har vært frosset. Den grilla tomaten var svidd. Burgerene var helt standard gatekjøkkenmat, servert med ferdig dressing, forklede i lekkert dekketøy.