“Godt kjøtt, halvfabrikat saus og kjedelig barnemeny.”
Anmeldelse av Khalles Corner

Khalles Corner
Vurdert som nr. 3 av 21 Restauranter i Fagernes
Kjøkken: Gastropub
Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte biffkjøtt. Mørt og fint stekt. Dessverre lagt over chili, sjølv med å legge denne til side vart maten prega av den sterke chilien (noko ikkje alle likar like godt).
Béarnaise-sausen var sannsynlegvis noko halvfabrikat, men nydeleg god peppersaus!
Bestilte hamburgar til barna. Det var plain burger utan dressing og salat, heller ingen grønsaker vedsiden av. Fekk dressing og salat på mot eit ekstra gebyr på 25kr. Burgeren var tam og smakte frys.

Takk, LoviseMH

1923 av 215 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Spiste burger «the American». Den var utrolig god med akkurat passe tilbehør. Anbefales på det sterkeste, løkringene var saftig med masse smak.

Takk, Freedom603592
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Hadde med et vennepar for å spise pizza. Tidligere veldig god mat og service.
Nå var det nye eiere og personale forsto hverken engelsk el norsk. Kun en person snakket norsk. Han tok i mot bestillingen og mitt vennepar bestilte pizza og sa nummeret på den.
Jeg fikk maten min men venneparet fikk en hamburger som de ikke hadde bestilt
Servitøren sa ingen ting og etter 30 minutter kom pizzaen som var alt for lite stekt og var helt suppe i midten. Jeg klaget men de brydde seg ikke.
Skikkelig dårlig service , vil ikke komme tilbake. Skikkelig flaut da jeg hadde sagt at det var et bra sted.

1  Takk, magnum44
Anmeldt 9. juni 2022 via mobile enheter

Vi var et følge på 12 stk, og måtte vente en god stund med å få bestille. Pluss for at maten ble servert samtidig til alle. Servitøren var effektiv og hyggelig, men var ikke så god på å ta imot konstruktiv kritikk, og gikk i forsvar og såg ut til å ta det personlig.
Nettsiden har veldig fine presentasjoner av matrettene. Dette, sammen med prisnivået gir inntrykk av at dette er noe mer enn bare en veikro. Forventninger ble skapt…
De har et stort og variert utvalg på menyen, så de fleste vil finne helt ok mat her.
Vi satt oss på den innebygde terrassen, da lokalet var røykfullt av os fra grillen. Vinduene var åpne for å slippe inn frisk luft på den varme pinsedagen. Det var isteden eksos og motorlyder som kom inn, da stedet ligger midt i et veikryss.
Maten bar et gjennomgående preg av halvfabrikata. Hvitløksbrødene smakte som Peppes pizza sin ferdige pizzabunn, servert med en Aioli de påsto var hjemmelaget, enda to av våres små gourmeter gjenkjente den som et ferdigprodukt.
Salat med Chevre var uten den lovde honningen. De sylta rødbetene var fra Nora, salaten var halvslapp og uten noen form for smak/ vinagrette. Den ble isteden servert med ferdig thousand Island fra flaske dandert i en lekker keramikk kopp. Hadde kanskje blitt mett av to slike porsjoner til over 200 kr.
Spagetti carbonaraen hadde en god saus, men ble servert med hele lange baconflak som låg på toppen, som var knotete å få delt opp. Fjellørreten var smakløs, servert med en soggy og seig maiskolbe som har vært frosset. Den grilla tomaten var svidd. Burgerene var helt standard gatekjøkkenmat, servert med ferdig dressing, forklede i lekkert dekketøy.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Mobile60939988396
Anmeldt 25. mai 2022 via mobile enheter

Etter mange timer i bil var det nydelig å endelig komme frem. Hadde bestemt oss for Plankestek. Ble hurtig ekspedert og måtte ikke vente lenge på maten. Som forventet smakte maten nydelig. Kunne fortsette bilturen gode og mette med en på huset kaffe og lovnad om Pina Colada neste gang Det fikser jeg vettu uttrykker vårt hyggelige kelner. Takk for oss, måtte vi snarlig komme tilbake.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Tveitkaseth

Reisende som så på Khalles Corner, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal

Har du vært i Khalles Corner? Del dine erfaringer!