“Best rastaurant ın Norway”
Anmeldelse av Khalles Corner

Khalles Corner
Vurdert som nr. 2 av 20 Restauranter i Fagernes
Kjøkken: Gastropub
Anmeldt 20. juni 2024

Fantastisk flott plass med god atmosfære, nydelig mat og en nydelig jente som yter topp service! 10/10, kommer garantert tilbake her neste gang ✌️

Dato for besøk: juni 2024
    • Atmosfære
Takk, Taylan Y

Anmeldt 28. august 2023 via mobile enheter

Startet med at betjeningen skrek til en kunde, lite hyggelig å starte med det.
Maten var dyr og dårlig.
Det eneste som var viktig var å dra så fort som mulig.
Dette er ett fint sted med bra beliggenhet,
Trist å bli så skuffet.
Er nok et greit sted å ta seg en øl, men denne maten holder ikke mål i Norge anno 2023 og var alt for dyrt.

Dato for besøk: august 2023
Takk, 781anderse
Anmeldt 2. august 2023

Reiste med familien og venner. Var 3 voksne og 5 barn. Dette var tidenes dårligste kundeservice, er ikke ofte vi opplever noe sånn. De sa ikke hei, var sure og ble sinte på at barna våre hadde det gøy, og så stygt på oss. De var sure når de tok bestilling også. Absolutt ikke en hyggelig opplevelse, og vi kommer aldri tilbake dit.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Mari L
Anmeldt 25. juli 2023 via mobile enheter

Overprisede retter av lavkvalitet. Sausete burger med noen få slappe pommes frites som selges som tillegg. Fjellørret med stekte hadde nærmest ikke grønnsaker, unntatt tørr salat uten dressing. Rettene er små (enda jeg er småspist). Gikk sulten derfra etter ørret og halve burgeren etter gutten. Anbefales slett ikke

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Michel G
Anmeldt 12. juli 2023

Servitører som ikke spør hvordan maten er, verken mens man spiser eller når man skal betale. Syns ikke de var noe hyggelige eller serviceinnstilte. Lunken pommes frites uten krydder og kalde løkringer til begge som bestilte. Resten av maten ok. Ikke fullt med folk heller så burde ikke være pga stress. Gjentatte ganger med dårlig opplevelse nå så drar ikke dit noe mer.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Linn Jeannette W

Reisende som så på Khalles Corner, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal

Har du vært i Khalles Corner? Del dine erfaringer!