Nydelig sjøørret med tilbehør. Fikk flott servise og rask servering. Rolige og god atmosfære i hagen.
Vi spiste ørret med ramsløksaus. Fantastisk flott komponert smaksopplevelse - langt utover hva en forventer «langs landeveien». Anbefales virkelig!😊
Kroen ligger litt utenfor sentrum, men er verdt hver en turmeter. Per-Olof og hans stab tilbyr in-house-laget mat av høy kvalitet og det er en underdrivelse å kalle dette en kro. Vi hadde kalv, ørret og blåskjell og alle var enige om at maten var en deilig opplevelse. Det er merkbart at det ligger entusiasme bak rettene, og at råvarene er valgt med omhu. Dette er ikke en vanlig museumskro:)
Jeg har spist fjellørret på Munkekroen to ganger og det har vært like godt begge gangene. Desserten panne cotta var kjempegod. De var dessverre utsolgt på den siste gang vi var der. Kan anbefales.
Kjæresten og jeg stakk innom for lunsj. Var litt forventingsfull da jeg hadde lest om stedet. Bestilte dagens rett: fiskeboller. Fiskeboller?? Jepp, av gjedde. Ett glass hvitvin også. Rett og slett helt nydelig!
Dessert? Sjokoladekake med bringebærsaus. Ah! Sjokoladedrøm for en sjokoelsker som meg! Rein nytelse. Med god kaffe også.
Andre stikkord: kortreist - ikkereist- opplevelse- veldig hyggelig betjening - service på topp.
Tusen takk og på gjensyn!