Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god kvalitet på maten ”
Anmeldelse av Munkekroen AS

Munkekroen AS
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Fagernes
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 2 - USD 30
Kjøkken: Svensk, Dansk, Norsk, Moderne
Beskrivelse: vi har oppet onsdag til Søndag 11-18
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: vi har oppet onsdag til Søndag 11-18
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Basert på anmeldelser i TripAdvisor valgte vi Munkekroen for en koselig middag. Munkekroen er i lokalene til Valdres Folkemuseum med egen inngang og egne åpningstider. Vi kom ved 15-tiden og det var bare to andre bord som var opptatt. Hyggelig servitør som viste oss til et bord med nydelig utsikt utover vannet. Vi valgte begge kalv indrefilet og det var nydelig og en fryd for øyet. Rosa kjærne i midten, men kanskje ørlite for godt stekt. Det er smak og behag, men vi ble ikke spurt om hvordan vi ville ha kjøttet stekt. Ellers upåklagelig måltid. Behagelig lav bakgrunnsmusikk. Hvis man vil ha en deilig middag og god opplevelse anbefaler jeg Munkekroen! De er oppe fra kl 11 og har også fine lunsjretter som vi skal teste ut neste gang vi er i Fagernes.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, heidi5565
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (149)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 149 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020

Nydelig sjøørret med tilbehør. Fikk flott servise og rask servering. Rolige og god atmosfære i hagen.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hannekvistaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Vi spiste ørret med ramsløksaus. Fantastisk flott komponert smaksopplevelse - langt utover hva en forventer «langs landeveien». Anbefales virkelig!

Dato for besøk: august 2020
Takk, PerHelgeH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Kroen ligger litt utenfor sentrum, men er verdt hver en turmeter. Per-Olof og hans stab tilbyr in-house-laget mat av høy kvalitet og det er en underdrivelse å kalle dette en kro. Vi hadde kalv, ørret og blåskjell og alle var enige om at maten var en deilig opplevelse. Det er merkbart at det ligger entusiasme bak rettene, og at råvarene er valgt med omhu. Dette er ikke en vanlig museumskro:)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Kjetil N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Jeg har spist fjellørret på Munkekroen to ganger og det har vært like godt begge gangene. Desserten panne cotta var kjempegod. De var dessverre utsolgt på den siste gang vi var der. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, ingebeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Munkekroen AS, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal
 
Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal
 

Har du vært i Munkekroen AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din