Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enkel og kjedelig mat”

Skifer Kafé & Restaurant
Vurdert som nr. 16 av 17 Restauranter i Fagernes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Spiste lunsj her. En barnemeny som var nuggets og pommes frites, så lite innbydende ut. En salat med skinke og ost, alt bar preg av å være industrielt produsert. Kebabrullen var vel den retten som var nærmest ok, bortsett fra litt lite smak og veldig enkel. Blir nok ikke flere besøk her.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Morten P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 29 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Spiste lønsj her, bestilte salat med reker og kjæresten bestilte nachostallerken.

Salaten besto av reker og helt enkle grønnsaker, inkludert gulerøtter som så ut som de ble kuttet for tre dager siden og ananas rett fra boks. Rekene var fra lake. Hadde fått en liten kuvertboks med smør, men måtte etterspørre brød. Ingen usmak, men ekstremt kjedelig.

Nachosen var med sauekjøttdeig. Guacamolen var fra tube og fant hår i rømmedressingen. Generelt dårlig.

Vi kommer ikke til å spise her igjen neste gang vi er på Fagernes.

Dato for besøk: september 2018
Takk, elfisynnove
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

En varm dag i juli ønsket jeg å spise middag her. Veldig varmt inne så jeg valgte å sitte ute.
Ryddige og rene bord. Betjeningen kom raskt og var veldig hyggelig.
Bestilte en kyllingrett med ris. Ba om å få pommes frites i tillegg. Maten ble raskt levert men da uten ris.....
Helt grei mat, men ikke noe mere.
Kafeteria preg over stedet.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, May L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018

Her er det noe galt med bilde 👎 skiferen er en annen cafe i Fagernes den ligger inne i sentrum mens dette bilde er fra en som ligger ved innkjøringen til Fagernes sentrum. Så inntil bilde blir bytta ut må det bli dette jeg skriver nå.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, jonnyrye
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2018

Åt lunsj der ein laurdag, og det var ikkje den store opplevinga. Kababtallerken var full av fett, hamburgeren tørr og barnepizzaen såg ut som ein FirstPrice pizza som var steikt tidlegare og varma oppatt, for osten under skinka var ikkje smelta. Prisane i menyen, på tavla på veggen og det som vart slått inn på kassaapparatet var ikkje like. Vel nok ein annan plass å eta lunsj på Fagernes neste gong.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, Valdres80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Skifer Kafé & Restaurant, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal
 
Fagernes, Nord-Aurdal
 

Har du vært i Skifer Kafé & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.