“God mat”

Skifer Kafé & Restaurant
Vurdert som nr. 16 av 20 Restauranter i Fagernes
Anmeldt 22. juli 2020

Spist både lunsj og middag der. God mat begge gangene. Uhøytidlig plass,ikke plassen for finere middag og vin.

Takk, wihs

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fint med uteplass, siden vi har en liten hund. Kyllinggrillspydene var greie, men smakløse. Risen var ikke spesielt god. Billig type? Scampyretten hadde få scampyer. Dårlig ris, gode grønnsaker.

1  Takk, steinolavr
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Maten var ikke noe særlig. Det vart gjort feil på bestillingen. Flere bord var ikke ryddet. Er nok ikke en plass vi stopper igjen.

Takk, Pumkinpai
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Spiste lunsj her. En barnemeny som var nuggets og pommes frites, så lite innbydende ut. En salat med skinke og ost, alt bar preg av å være industrielt produsert. Kebabrullen var vel den retten som var nærmest ok, bortsett fra litt lite smak og veldig enkel. Blir nok ikke flere besøk her.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Morten P
Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Spiste lønsj her, bestilte salat med reker og kjæresten bestilte nachostallerken.

Salaten besto av reker og helt enkle grønnsaker, inkludert gulerøtter som så ut som de ble kuttet for tre dager siden og ananas rett fra boks. Rekene var fra lake. Hadde fått en liten kuvertboks med smør, men måtte etterspørre brød. Ingen usmak, men ekstremt kjedelig.

Nachosen var med sauekjøttdeig. Guacamolen var fra tube og fant hår i rømmedressingen. Generelt dårlig.

Vi kommer ikke til å spise her igjen neste gang vi er på Fagernes.

Takk, elfisynnove

Reisende som så på Skifer Kafé & Restaurant, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal

Har du vært i Skifer Kafé & Restaurant? Del dine erfaringer!