Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beklageligvis ikke topp”
Anmeldelse av Tasty House

Tasty House
Vurdert som nr. 5 av 15 Restauranter i Fagernes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2021

Mye populært på menyen, men det tok for lang tid, det var vel mye fluer i lokalet og maten var beklageligvis ganske ordinær når den først kom på bordet. Mange serverte, men de var lite oppmerksomme.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 799paals
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 67 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021

Vi fikk kjempe god mat, og servitøren var kjempe hyggelig . Jeg regnet med og vente litt pga det var veldig mye folk der. Beste plassen jeg har spist på Fagernes uten tvil. Veldig trivelige lokaler og reint og pent. Tapas tallerkenen vi bestilte var artig laget til og kjempe god. Jeg kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Fredrik K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Bestilte to enkle pizzaer. Det tok nøyaktig 1 time og 5 minutter før vi mottok maten vår - dette etter å ha etterspurt maten flere ganger uten å bli informert om at det hadde skjedd en feil med bestillingen vår. Vi mottok heller ingen beklagelse eller avslag i prisen. Kommer ikke hit igjen.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 273idunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

Vi var familie på 5 stk.Vi ventet først på maten i 1 time.Når maten endelig kom,fikk vi kun halvparten av det vi hadde bestilt.Servitøren sa at de hadde misforstått og lovet at han kommer straks med resterende bestillingen. Vi ventet ytterligere 45 min og til slutt reiste vi oss og gikk.Vi fikk ingen kompensasjon, ingen beklagelse.Det var verste matopplevelse noensinne .Jeg fraråder på det sterkeste besøk til dette stedet.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, uxjrmi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021

Sure servitører. Ikke serviceinnstilte og ikke interesserte i å høre på hva gjestene sier.. værste kundebehandlingen jeg har vært borti

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Ks19999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tasty House, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal
 
Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal
 

Har du vært i Tasty House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.