Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat”
Anmeldelse av Tasty House

Tasty House
Vurdert som nr. 5 av 15 Restauranter i Fagernes
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Flott lokale med ute og inneservering. Vi valgte å sitte på en terrasse som var delvis lukket ! Løk-ringer var deilig som forrett så Falaffel ( vegetar) og Mix grill smakte fortreffelig sammen med en halvliter ! Høflig og tilstedeværende ansatte ga rask og hyggelig service ! Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: august 2021
Takk, 587heidiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (67)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 67 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021

Vi ventet i over 1 time på maten, og mens vi ventet ble vi plaget av fluer. Vi spurte etter maten, og etter fem minutter var den på bordet. Da kom også enda flere fluer og svermet rundt maten. De var utsolgt for den ene typen kjøtt til Mix grill, men det som ble levert var veldig tørt og salaten ikke så frisk. Kun ett toalett, og dette var heller ikke så fristende med mye fluer. Ellers var personalet hyggelig når vi først pratet med de, men de kom ikke innom bordet for å høre om maten var god eller for å forsikre oss om at maten snart var klar etc.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Lps12334556
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Mye populært på menyen, men det tok for lang tid, det var vel mye fluer i lokalet og maten var beklageligvis ganske ordinær når den først kom på bordet. Mange serverte, men de var lite oppmerksomme.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 799paals
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Vi fikk kjempe god mat, og servitøren var kjempe hyggelig . Jeg regnet med og vente litt pga det var veldig mye folk der. Beste plassen jeg har spist på Fagernes uten tvil. Veldig trivelige lokaler og reint og pent. Tapas tallerkenen vi bestilte var artig laget til og kjempe god. Jeg kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Fredrik K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Bestilte to enkle pizzaer. Det tok nøyaktig 1 time og 5 minutter før vi mottok maten vår - dette etter å ha etterspurt maten flere ganger uten å bli informert om at det hadde skjedd en feil med bestillingen vår. Vi mottok heller ingen beklagelse eller avslag i prisen. Kommer ikke hit igjen.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 273idunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tasty House, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal
 
Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal
 

Har du vært i Tasty House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.