“Sen lunsj”
Anmeldelse av Tasty House

Tasty House
Vurdert som nr. 4 av 20 Restauranter i Fagernes
Beskrivelse: Fra oppstart i år 2000 frem til idag har Tasty House Restaurant & Bar hatt gleden av betjene sine verdsatte gjester med sin innovative og rikholdige meny. Med våre serviceinnstilte servitører og erfarne faglærte kokker har vi alltid et felles mål om å tilby den beste servicen og presentasjonen til våre gjester. Vi har en fantastisk fordel av å ha både inne- og utendørs områder. Fra våren ut mot sommeren kan du nyte årstidene på vår hyggelige veranda med flott utsikt mot Strandefjorden.
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Mye spennende på menyen, bra service og hyggelige lokaler. Maten var veldig god og hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Nicest123

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Dyr men god lunsj.

Dessert også bra, høffelig og ålreit betjening.

1 minus fikk en glassbit i desserten!!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, D4289ULwilliamc
Anmeldt 16. april 2022

God mat og kjempe service. Flott atmosfære. Anbefaler et besøk der om du besøker hovedstaten i Valdres, Fagernes.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, finkje
Anmeldt 30. mars 2022

Dette var vårt andre besøk i løpet av et halvår og vi var nok en gang fornøyd med såvel servicen som maten. Denne gangen husets kebab og biffsnadder, biffkjøttet, indrefilet, var litt overstekt, men de stekte potetbåtene og alle grønnsakene var meget gode. Husets kebab var en vanlig kebabtallerken med pommes frittes 9g litt salat uten dressing. Kebabsausen var sterk, men god. Dessuten var det mange biter av hvitt brød iblandet kebabkjøttet. Mye av brødet ble liggende igjen. Maten er fornuftig priset,

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Arne N
Anmeldt 25. mars 2022

Her er det god mat, veldig koselig inne og ute. Du får mye mat for pengene, og det er noe for alle. Bra service.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, 372metter

Reisende som så på Tasty House, så også på

Fagernes, Nord-Aurdal
Fagernes, Nord-Aurdal

Har du vært i Tasty House? Del dine erfaringer!