Vi hadde et veldig trivelig opphold her i forbindelse med et besøk på The Twist. Middagen var kjempegod, men det som slo oss mest var det gode kunnskapsnivået på vin og mat hos servitørene, noe som er sjelden vare! De to damene som serverte oss delte villig vekk av sine erfaringer med oss. På gebrokkent norsk fortalte de om besøk på vingårder i Spania og Italia og viste bilder og greier. De var med på å gjøre oppholdet ekstra hyggelig. Og vinen sammen med de gode ostene fra eget ysteri var nydelig. Det eneste som trakk ned på hotellet var frokosten. Skylda ble lagt på coronaen, men plastpakket Norwegia, hallo? Spesielt merkelig når de har en ostebutikk med egenprodusert ost vegg i vegg med restauranten. Kunne de ikke servert noe derfra? Det øvrige pålegget var også som i den kjipeste jobb-kantine, små pakker med baconost,syltetøy og nugatti. Ikke et «mat-hotell» verdig i det hele tatt. Vi har vært på flere hotell i sommer som har løst coronautfordringen på en mye bedre måte, så absolutt ingen grunn til å gjøre det sånn. Men kantinepersonalet var veldig hyggelige!