Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 196
Vis tilbud
Booking.com
USD 196
USD 168
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 196
USD 168
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
TravelocityUSD 196
eDreamsUSD 168
CheapTicketsUSD 196
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (78)
Filtrer anmeldelser
78 resultater
Vurdering fra reisende
33
27
14
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
27
14
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 78 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde et veldig trivelig opphold her i forbindelse med et besøk på The Twist. Middagen var kjempegod, men det som slo oss mest var det gode kunnskapsnivået på vin og mat hos servitørene, noe som er sjelden vare! De to damene som serverte oss delte villig vekk av sine erfaringer med oss. På gebrokkent norsk fortalte de om besøk på vingårder i Spania og Italia og viste bilder og greier. De var med på å gjøre oppholdet ekstra hyggelig. Og vinen sammen med de gode ostene fra eget ysteri var nydelig. Det eneste som trakk ned på hotellet var frokosten. Skylda ble lagt på coronaen, men plastpakket Norwegia, hallo? Spesielt merkelig når de har en ostebutikk med egenprodusert ost vegg i vegg med restauranten. Kunne de ikke servert noe derfra? Det øvrige pålegget var også som i den kjipeste jobb-kantine, små pakker med baconost,syltetøy og nugatti. Ikke et «mat-hotell» verdig i det hele tatt. Vi har vært på flere hotell i sommer som har løst coronautfordringen på en mye bedre måte, så absolutt ingen grunn til å gjøre det sånn. Men kantinepersonalet var veldig hyggelige!

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, gjest
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi overnattet en natt, og gledet oss til middag da vi hadde hørt så mye om maten der. Hovedretten var virkelig fantastisk, men da desserten kom ble vi overrasket. Det som skulle være panna cotta minnet mer om en yoghurt bowl. Vi var også skuffet over at vi ikke fikk smake verken smør eller oster fra ysteriet deres til frokost, når de reklamerer så veldig for det. Men ellers var det en fin plass - veldig hyggelige ansatte og fine rom!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, marienorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Thorbjørnrud Hotel reklamerer med store matopplevelser, og som over middels interesserte i mat var dette hovedgrunnen til at vi bestilte en natts opphold her. Stor var vår skuffelse da vi ved ankomst fikk opplyst at vi pga korona måtte ha forhåndsbestilt middag, og at det var fullt på kveldens servering. Resepsjonisten, som i all rettferdighet var svært hyggelig, fortalte at det var informert om det på hjemmesiden.
Vi endte opp med å spise pizza til middag på et annet spisested, og selv om den var god, ble det en skikkelig nedtur.
Vi fant informasjonen på hjemmesiden, men vi måtte lette etter den og klikke lenge og vel fra hovedsiden. Uansett, det bør være en selvfølge at hotellets gjester skal kunne spise middag på stedet.
Dette er dårlig markedsføring og lite kreativ problemløsing! Hva med å ha flere bordsettinger? Tilby middag på rommet? Benytte andre fellesarealer, som hotellet har rikelig av, under middagsserveringen? Ha mulighet til å spise ute? Alle disse forslagene må være bedre enn å henvise gjester til andre (og dårligere) spisesteder.
Hotellet ligger nydelig til ved Randsfjorden, rommene er greie nok, men ikke mer, og som sagt, det er maten som skaper forventningene til dette hotellet. Den fikk ikke vi oppleve. Trist!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 22unnb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde på Glampingen her og syntes det var helt topp.
Restauranten på hotellet var nyyyyydelig! Inne var det veldig varmt, men vi fikk lov til å sette oss ut og satt med på platået foran det flotte huset helt alene. Servitøren var utrolig serviceinnstilt og gjorde alt for at vi skulle ha et trivelig måltid.

Etter middagen gikk vi inn i baren i resepsjonen, der fikk vi nydelige drinker. Absolutt å anbefale!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, FruHagerup
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2020 via mobile enheter

Tre dager på konferanse ble en uvanlig opplevelse i positiv forstand. Førsteklasses råvarer til frokost, lunsj og middag. Pizzaen til lunsj var et stort pluss i tillegg til mye godt pålegg og varm mat. Middagen i den gamle bygningen var en fryd for ganen. Hotellrommet var fint med en god seng. Fine konferansemuligheter. Morsomt med all kunsten på hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, BrittB310
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser