Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
vesle-Mons
Egersund, Norge
Anmeldelse av Thorbjørnrud Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 736
  • Priceline
11.5 km fra Thorbjørnrud Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 386
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
11.6 km fra Thorbjørnrud Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 272
  • Priceline
15.6 km fra Thorbjørnrud Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Hotel front with silo entrance
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 1 794
  • Lol.travel
  • Vio.com
17.0 km fra Thorbjørnrud Hotel
kr 1 961
kr 1 655
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
32.8 km fra Thorbjørnrud Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
40.9 km fra Thorbjørnrud Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
40.8 km fra Thorbjørnrud Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
40.8 km fra Thorbjørnrud Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
38.7 km fra Thorbjørnrud Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
40.9 km fra Thorbjørnrud Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Jevnaker
Anmeldelser (103)
Filtrer anmeldelser
103 resultater
Vurdering fra reisende
44
28
19
7
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
44
28
19
7
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 103 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Selv om hovedhuset treng oppgradering, var opplevelsen av oppholdet svært bra. Der er en svært behagelig atmosfære. Stilt og rolig. Anbefales på det varmeste.

Vi fikk dessverre ikke oppleve middag (ankom for sent)
...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Passport539079
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Fantastisk hotel i skjønne omgivelser.
Flott beliggende rom med utsikt over Randsfjorden.
Veldig god mat både til frokost og middag. Svært god Coronasikring.
Meget hyggelig personale.
Dette skal vi tilbake til.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 526asleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi så det fine hovedhuset en gang vi kjørte forbi og bestilte da senere en overnatting for å nyte utsikten mot Randsfjorden. Trodde vi. Men hovedhuset er jo dessverre ikke i bruk og hotellrommene ellers er i dårlig forfatning og trenger sårt en oppussing. Liker heller ikke at du kan se rett inn på naboens hotellrom og vice versa, da rommene ligger i et atrium.
Hotellet har utvidet med Glamping-muligheter, men skjønner ikke helt vitsen når du må låne dusj og do i et vanlig hotellrom.
Dette skulle jo vært i teltet.
Vi spiste en ok middag, men desserten som skulle være en Panna Cotta kunne vært bedre.
Frokosten var svært enkel og Korona-sikker, synd at ikke husets spesialiteter kommer tydeligere frem.
Alt i alt syns jeg ikke kvaliteten forsvarer prisnivået.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mhasselg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Thorbjørnrud har greie rom og hyggelig betjening. Synd at den gamle boligen ikke er en del av hotellet. Den så tomt og trist ut. Grønnsak-og krydderhagen var flott! Middagsservering hadde et rigid bestillingssystem: meny med 2 typer desserter, men ifølge resepsjonen ikke mulig å velge. Enten 4 retter inkl. to ulike desserter, eller 2 retter inkl. en bestemt dessert. Etter litt mas, valgfri dessert med tillegg i pris! Ingen fiskerett på menyen, kun én kjøttrett. På spørsmål kunne det serveres laks. Prisnivået var høyt, da svarer ikke dette helt til forventningene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 782KariC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020

Pent hotell i nydelig hage. Rommet var greit, men ingenting «ekstra». Overnattet ifm besøk på Kistefos. Som andre her skriver - om du vil ha middag, må du forhåndsbestille! Hvilket vi hadde gjort, takket være andres tips. De har kun en bordsetning - kl 18. Vi spiste kl 18, men da vi var ferdige 19.30 var det fortsatt mange bord som ikke hadde vært besøkt.
God mat. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, HuldaK_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser