Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Travelocity
USD 101
Vis tilbud
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 11 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (89)
Filtrer anmeldelser
89 resultater
Vurdering fra reisende
37
27
15
5
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
27
15
5
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 89 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Selv om hovedhuset treng oppgradering, var opplevelsen av oppholdet svært bra. Der er en svært behagelig atmosfære. Stilt og rolig. Anbefales på det varmeste.

Vi fikk dessverre ikke oppleve middag (ankom for sent)
...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Passport539079
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020

Fantastisk hotel i skjønne omgivelser.
Flott beliggende rom med utsikt over Randsfjorden.
Veldig god mat både til frokost og middag. Svært god Coronasikring.
Meget hyggelig personale.
Dette skal vi tilbake til.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 526asleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi så det fine hovedhuset en gang vi kjørte forbi og bestilte da senere en overnatting for å nyte utsikten mot Randsfjorden. Trodde vi. Men hovedhuset er jo dessverre ikke i bruk og hotellrommene ellers er i dårlig forfatning og trenger sårt en oppussing. Liker heller ikke at du kan se rett inn på naboens hotellrom og vice versa, da rommene ligger i et atrium.
Hotellet har utvidet med Glamping-muligheter, men skjønner ikke helt vitsen når du må låne dusj og do i et vanlig hotellrom.
Dette skulle jo vært i teltet.
Vi spiste en ok middag, men desserten som skulle være en Panna Cotta kunne vært bedre.
Frokosten var svært enkel og Korona-sikker, synd at ikke husets spesialiteter kommer tydeligere frem.
Alt i alt syns jeg ikke kvaliteten forsvarer prisnivået.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mhasselg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Thorbjørnrud har greie rom og hyggelig betjening. Synd at den gamle boligen ikke er en del av hotellet. Den så tomt og trist ut. Grønnsak-og krydderhagen var flott! Middagsservering hadde et rigid bestillingssystem: meny med 2 typer desserter, men ifølge resepsjonen ikke mulig å velge. Enten 4 retter inkl. to ulike desserter, eller 2 retter inkl. en bestemt dessert. Etter litt mas, valgfri dessert med tillegg i pris! Ingen fiskerett på menyen, kun én kjøttrett. På spørsmål kunne det serveres laks. Prisnivået var høyt, da svarer ikke dette helt til forventningene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 782KariC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020

Pent hotell i nydelig hage. Rommet var greit, men ingenting «ekstra». Overnattet ifm besøk på Kistefos. Som andre her skriver - om du vil ha middag, må du forhåndsbestille! Hvilket vi hadde gjort, takket være andres tips. De har kun en bordsetning - kl 18. Vi spiste kl 18, men da vi var ferdige 19.30 var det fortsatt mange bord som ikke hadde vært besøkt.
God mat. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, HuldaK_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser