Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 156
Hotels.comUSD 156
PricelineUSD 164
TravelocityUSD 156
Vio.comUSD 164
HurbUSD 172
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Thorbjørnrud hotell er et sjarmerende hotell ved søndre enden av Randsfjorden. Fine rom, reint og ordentlig - samtidig god mat og en smart frokostservering i disse Covid19-tider.

Hyggelig personale som nok har en god leder: Kjetil Myrengen (som jeg dessverre ikke fikk hilst på).

Det er heller ingen ulempe at hotellet ligger i nærheten av Kistefos skulpturmuseum med the Twist; absolutt verd et besøk.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, vesle-Mons
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Selv om hovedhuset treng oppgradering, var opplevelsen av oppholdet svært bra. Der er en svært behagelig atmosfære. Stilt og rolig. Anbefales på det varmeste.

Vi fikk dessverre ikke oppleve middag (ankom for sent)
...

1  Takk, Passport539079
Anmeldt 27. juli 2020

Fantastisk hotel i skjønne omgivelser.
Flott beliggende rom med utsikt over Randsfjorden.
Veldig god mat både til frokost og middag. Svært god Coronasikring.
Meget hyggelig personale.
Dette skal vi tilbake til.

• Rom
Takk, 526asleb
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi så det fine hovedhuset en gang vi kjørte forbi og bestilte da senere en overnatting for å nyte utsikten mot Randsfjorden. Trodde vi. Men hovedhuset er jo dessverre ikke i bruk og hotellrommene ellers er i dårlig forfatning og trenger sårt en oppussing. Liker heller ikke at du kan se rett inn på naboens hotellrom og vice versa, da rommene ligger i et atrium.
Hotellet har utvidet med Glamping-muligheter, men skjønner ikke helt vitsen når du må låne dusj og do i et vanlig hotellrom.
Dette skulle jo vært i teltet.
Vi spiste en ok middag, men desserten som skulle være en Panna Cotta kunne vært bedre.
Frokosten var svært enkel og Korona-sikker, synd at ikke husets spesialiteter kommer tydeligere frem.
Alt i alt syns jeg ikke kvaliteten forsvarer prisnivået.

Takk, Mhasselg
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Thorbjørnrud har greie rom og hyggelig betjening. Synd at den gamle boligen ikke er en del av hotellet. Den så tomt og trist ut. Grønnsak-og krydderhagen var flott! Middagsservering hadde et rigid bestillingssystem: meny med 2 typer desserter, men ifølge resepsjonen ikke mulig å velge. Enten 4 retter inkl. to ulike desserter, eller 2 retter inkl. en bestemt dessert. Etter litt mas, valgfri dessert med tillegg i pris! Ingen fiskerett på menyen, kun én kjøttrett. På spørsmål kunne det serveres laks. Prisnivået var høyt, da svarer ikke dette helt til forventningene.

Takk, 782KariC