Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 215
Hotels.comUSD 210
PricelineUSD 215
eDreamsUSD 215
TravelocityUSD 210
Orbitz.comUSD 210
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (83)
Filtrer anmeldelser
83 resultater
Vurdering fra reisende
35
27
15
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
35
27
15
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 83 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss veldig til dette oppholdet, og da særlig pga maten. Men middagen var ekstremt skuffende. Kjedelige smaker, en byggotto som svømte i fett, og kjøtt som smakte null. Vinen var ok, men veldig varm. Frokostbuffeten var ok den også, men kjedelig med ‘kjøpe-rundstykker’ og tomt for så og si alt da vi kom dit.
Rommene var greie. Det var rent, og lite.

Uteplassen er det beste med stedet! Hotellet ligger nydelig til ved vannet, og det er hyggelig å sitte der nede med et glass på kvelden.
Betjeningen var hyggelig og hjelpsom.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, hlh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter


Thorbjørnrud hotell er et sjarmerende hotell ved søndre enden av Randsfjorden. Fine rom, reint og ordentlig - samtidig god mat og en smart frokostservering i disse Covid19-tider.

Hyggelig personale som nok har en god leder: Kjetil Myrengen (som jeg dessverre ikke fikk hilst på).

Det er heller ingen ulempe at hotellet ligger i nærheten av Kistefos skulpturmuseum med the Twist; absolutt verd et besøk.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, vesle-Mons
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Selv om hovedhuset treng oppgradering, var opplevelsen av oppholdet svært bra. Der er en svært behagelig atmosfære. Stilt og rolig. Anbefales på det varmeste.

Vi fikk dessverre ikke oppleve middag (ankom for sent)
...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Passport539079
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Fantastisk hotel i skjønne omgivelser.
Flott beliggende rom med utsikt over Randsfjorden.
Veldig god mat både til frokost og middag. Svært god Coronasikring.
Meget hyggelig personale.
Dette skal vi tilbake til.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, 526asleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi så det fine hovedhuset en gang vi kjørte forbi og bestilte da senere en overnatting for å nyte utsikten mot Randsfjorden. Trodde vi. Men hovedhuset er jo dessverre ikke i bruk og hotellrommene ellers er i dårlig forfatning og trenger sårt en oppussing. Liker heller ikke at du kan se rett inn på naboens hotellrom og vice versa, da rommene ligger i et atrium.
Hotellet har utvidet med Glamping-muligheter, men skjønner ikke helt vitsen når du må låne dusj og do i et vanlig hotellrom.
Dette skulle jo vært i teltet.
Vi spiste en ok middag, men desserten som skulle være en Panna Cotta kunne vært bedre.
Frokosten var svært enkel og Korona-sikker, synd at ikke husets spesialiteter kommer tydeligere frem.
Alt i alt syns jeg ikke kvaliteten forsvarer prisnivået.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mhasselg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser