Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin opplevelse!

Monet utstillingen var helt fantastisk! Spektakulær formidling og historiefortelling og avslutning... les mer

Anmeldt 26. juli 2021
RoesslandL
via mobile enheter
Noe for både store og små

Hyggelig sted, litt stive priser. Gøy med glassblåsing, hesteridning og is med boblevaffel eller... les mer

Anmeldt 22. juli 2021
hei704
,
Norge
via mobile enheter
Les alle 193 anmeldelsene
  
Anmeldelser (193)
Filtrer anmeldelser
193 resultater
Vurdering fra reisende
53
86
37
13
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
53
86
37
13
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 193 anmeldelser
Anmeldt 15. juni 2020

Hyggelig sted og besøke. Godt mottatt i butikker og serveringssteder av hyggelig betjening. Tidlig i sesongen sikkert, så dyra var ikke kommet på plass ennå. Litt minus for den ene lekeparken hvor lekestativet var veldig slitent

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, kremly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Hvert år arrangeres det julemarked på Hadeland Glassverket, med utsalg av julepynt, liten juleverksted med tegnefilm til barn. Det som skiller den fra andre er at det er mye innendørs. Barna (eller voksne) kan farge lys der (hele tiden) og de har av og til kunstutstillinger. Også de har 3-4 spisesteder. Fabrikkutsalg er ikke billig, men man kan finne noe som er rimelig også.

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, Yulia L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk sted. Mye fint å se på og kjøpe. Etter en runde i de forskjellige husene gikk vi å spiste italiensk pizza det smakte fortreffelig

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, irakesile
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2019

Ikke så lett å finne inngangen. Men utrolig koselig sted og hyggelig betjening. Ønsket oss velkommen med det samme vi satte foten over dørstokken.
Pizzaen fikk vi helt greit delt i to. Men kunne gjerne ha spist en hel en hver. For her fikk vi den beste pizzaen vi har smakt her i landet. Tynn bunn, godt stekt, godt krydret, masse deilig på, mye grønnsaker og kyllingbiter. Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å skryte direkte til kokkene etterpå. Hit kommer vi igjen.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, lysthus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter

Et interessant sted som bør besøkes. Mye fint å se på og lære om, og du kan fort bruke timer på stedet med å rusle rundt.
Maten i resturanten var veldig god, kostbar- men lilevel verd det for smakens del. Vi smakte lammespyd og hamburger, veldig godt!
Det som trekker ned totalopplevelsen var en utrolig sur og lite serviceminded holdning hos personalet- møtte ikke et eneste smil fra noens kasse under vår dag på glassverket..

Dato for opplevelse: september 2019
3  Takk, elisabethh267
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser