Bakervarer på glassverket

Mye stengt på vinterstid, men Bakeriet og fabrikkutsalget er åpent sammen med en annen butikk i... les mer

Anmeldt 23. februar 2023
Tor W
Oslo, Norge
Fint glassverk, elendig Lego.

Fin plass med mye fint å se for både stor og små. Dyktige og snille glassblåserinstruktører. Eneste... les mer

Anmeldt 8. august 2024
brynjar v
Norge

Anmeldt 11. juli 2020

Flott og spennende sted hvor man føler seg både velkommen og ivaretatt!

Ble møtt i parken av gårdsdyr som var spennende for både voksne og barn!

Mye flotte varer av skikkelig håndtverk over alt.

Uansett butikk møtte vi hyggelige ansatte med smil om munnen, men spesielt vil jeg dra fram ei på vaffelhuset. Så sprudlende glad og positiv som sjeldent møtes, hadde alle vært slik hadde opplevelsen som kunde kun vært topp uansett hvor man dro!

Vaflene var store og jaggu mer enn nok med ei pr pers. Men helt perfekt stekt og på smak etter mine smaksløker.

Endte dagen med å bestille pizza på mester pizzeria noe vi har gått lenge å gledet oss til da samboer er pizzakokk og sett på FB at her lager de pizza på samme måte. Desverre ble måltidet avbrutt før vi rakk å få maten da ett stygt fall ødela ferien for en i følget.
Men pizzaen smakte like nydelig når vi kom oss hjem og fikk varmet den igjen.

Følte oss også godt ivaretatt av de ansatte her når uhellet var ute og vi ventet på hjelp.

Takk for oss og vi kommer nok igjen!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 291stianv
Anmeldt 10. juli 2020

Det ble en skuffende opplevelser. Mange butikker som solgte det samme. En litt kjedelig Da Vinvci utstilling. Dyr softis med mere kjeks enn is. Spiste også pizza her. Helt greit sted hverken mer eller mindre. Dette er ikke et sted som bør stå øverst på lista når du reiser rundt i området.
Dyre varer.

Dato for opplevelse: juli 2020
5  Takk, _travelmanontripadv
Anmeldt 15. juni 2020

Hyggelig sted og besøke. Godt mottatt i butikker og serveringssteder av hyggelig betjening. Tidlig i sesongen sikkert, så dyra var ikke kommet på plass ennå. Litt minus for den ene lekeparken hvor lekestativet var veldig slitent

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, kremly
Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Hvert år arrangeres det julemarked på Hadeland Glassverket, med utsalg av julepynt, liten juleverksted med tegnefilm til barn. Det som skiller den fra andre er at det er mye innendørs. Barna (eller voksne) kan farge lys der (hele tiden) og de har av og til kunstutstillinger. Også de har 3-4 spisesteder. Fabrikkutsalg er ikke billig, men man kan finne noe som er rimelig også.

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, Yulia L
Anmeldt 4. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk sted. Mye fint å se på og kjøpe. Etter en runde i de forskjellige husene gikk vi å spiste italiensk pizza det smakte fortreffelig

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, irakesile