“Svindel på priser”
Anmeldelse av Mester Pizzeria

Mester Pizzeria
Vurdert som nr. 2 av 10 Restauranter i Jevnaker
Beskrivelse: Pizza lages på italiensk måte og serveres i historiske rom. Pizzaen kan nytes i den fine restauranten, på vår uteterrasse med utsikt over Randsfjorden eller hentet hjem! Pizzeriaen ligger i underetasjen i Kokkestua, i det vi pleide å kalle kongens kjeller.
Anmeldt 4. august 2024 via mobile enheter

Maten var ok, men prisene og utseendet på pizzaene som er publisert på nett, stemmer ikke. Barnepizza er hjerteformet og koster 99 på nettsiden, men i virkeligheten er den rund og koster 129. 30% økt pris er over streken. De øvrige pizzaene er også dyrere enn hva som står på nett, ca 20 kr. Jeg sa fra i kassen. Den ansatte virket ikke overrasket, men gjorde ikke noe med det. Dette ødela en del for opplevelsen, og vi velger andre steder å spise neste gang.

Dato for besøk: august 2024
Takk, ekorn123

Anmeldt 7. august 2023

Besøkte restauranten en ettermiddag.
Reklamerer med italiensk pizza. Pizzaen var ok, lite kunnskap hos personalet om hva som er på og i pizzaen.

Dato for besøk: august 2023
Takk, annhedvig_
Anmeldt 5. november 2022 via mobile enheter

Kjempegod og smakfull pizza. Minnet meg om italiensk pizza. Prisene var greie også. Koselig sted hvor du ser pizzabakerne lage pizzaen mens du venter. Fersk pizza.

Må finne deg bord før du kan bestille. Savnet å ha olivenolje på bordet og savnet skikkelige pizzakniver.

Dato for besøk: november 2022
Takk, kimmern28
Anmeldt 20. oktober 2022

Spiser jevnlig på denne restauranten, og kan på det varmeste anbefale Salami.
Meget gode råvarer og godt utvalg av pizzavarianter.

Det eneste jeg skulle ønske, var at man hadde en annen type pizzaovn med høyere varme, slik at man kunne kortet ned steketiden og fått en enda bedre (napolitansk) bunn.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, amundsor
Anmeldt 4. august 2022

Både barn og voksne takker for deilig pizza. God størrelse på barnepizza og godt med fyll på voksenpizza. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2022
Takk, annkristins2021

Reisende som så på Mester Pizzeria, så også på

Jevnaker, Jevnaker kommune

Har du vært i Mester Pizzeria? Del dine erfaringer!