Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
7 timer privat limousinturné kombinert Oslo & Tyrifjord inkludert "The Twist"
1

Bestill på forhånd
fra
USD 583,44
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Kistefos-Museet på
fra USD 583,44
Mer informasjon
Anmeldelser (152)
Filtrer anmeldelser
152 resultater
Vurdering fra reisende
91
48
4
7
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
91
48
4
7
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 152 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Praktfullt område ved elven med mange aktivitetsmuligheter for store og små. Det museale er kombinert med aktivitets muligheter for barn i alle aldre. Enkle spisesteder, men mange sittesteder for medbrakt mat.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2020

Utrolig flott område med masse spennende skulpturer og billedutstillinger. Skulpturene er skikkelig store, så her er det lagt mye penger i bestillingsverk. Her kan du ta med nistematen, eller kjøpe mat på stedet. I tillegg er det mye gamle autentiske bygg fra den opprinnelige industribedriften.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Morten A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hva Christen Sveaas har fått til her, er imponerende! På familiens gamle og vakre beliggende industriområde med blant annet det gamle tresliperiet (for lengst nedlagt), har han omgjort det hele til en vakker kulturpark med kunst og skulpturer i hele området. Her finnes kunst fra anerkjente kunstnere fra hele verden.
Den fascinerende «twist» er en opplevelse! Se bildet.
Kafé er på stedet, og her kan både store og små kose seg i mange timer! Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020

Flott museum i naturskjønne omgivelser. Her var det mye pent å se.
Kunstgallerier The Twist er et must når du er her.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020

Kom med bobil, parkering 75% ledig. Ble jaget vekk av uhøflig jente. Ble henvist til å parkere i ett boligfelt på 1,4 km. Forklarte at jeg har 2 hofteproteser og ikke kan gå så langt. Ikke hennes problem, synes hun.
Det var mange bakerste plasser hvor en bobil kunne stå uten å hindre andre parkerende.
Ingen info på hjemmeside at bobiler ikke er velkommen. Hva er forskjellen mellom besøkende som kommer i kvar sin bil eller flere i en bobil? Skal de telle folk i biler?
Ferie i Norge.
Bobil folket, hold deg vekk herfra!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Algard1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser