Veldig hyggelig sted med en flott park med fine opplevelser. Fint bredde på kunsten, og fint og rent. Grei parkering. Kommer gjerne tilbake.
Nydelig og variert kunst og skulpturer. Elendig mat utvalg. Smakløst. Ingen glutenfritt å tilby for uten kake og is. Skammelig, turistmat vist det er dette vi byr våre gjester.
Meget, meget flott museum med et desto like flott område rundt. Dette er et yoperlig sted for både store og små hvor man kan utforske den store parken, lese og se hvordan tre- og poirfabrikken fungerte. Anbefales på det sterkeste!
museum med mange skulpturer gjorde at opplevelsen ga mange høydepunkter. Twist som er museets nyeste bygning er ikke spektakulær men heller et signal om samtiden den er bygget i
Dette er et flott sted. Det meste foregår ute, så sjekk været. 150,-kr for en voksen, det er det verdt. Rullestol vennlig. Begynn turen gjennom huset, da går du i riktig retning, fortsett gjennom parken. Her er det ting som fenger barn også. Det er en liten butikk inne i parken og det er et par spisesteder. Vi hadde en flott dag her, var her da det åpnet kl.10, da var det lite folk , da vi dro ca tre timer senere var det endel mere folk. Gratis parkering var et stort pluss. Anbefaler stedet , tar nok en tur tilbake senere. Fine toaletter var det også.
Kistefoss er et unikt, fantastisk sted med en skulpturpark som overrasker med flotte og forskjellige skulpturer av kjente kunstnere. Og kunstgalleriet Twist er en arkitektonisk perle der den «vrir» seg over elven. Selv om det var mye folk da vi var der var det velorganisert, og parkeringsplass og køordning gikk greit unna. Et unikt sted man kan besøke om igjen og om igjen.