Sammen med venner var jeg endelig klar for et godt måltid etter en lang og hektisk dag. Entrecote med bakt potet ble bestilt.
På tallerkenen ble det servert: En liten, tynn og godt gjennomstekt kjøttskive dekket med et lite lag saus. Her måtte det tygges. Tilbehør, litt blandet salat toppet med mais og desinfisert med Thousand Island dressing! Stygg sak. Den bakte poteten var grei, men litt kald. Ingen smak av en marmorert god entrecote var å oppdrive. Ferdigpizza gir en bedre gastronomisk opplevelse. En rett til kr. 245,- skal klare bedre enn dette. Den siste delen av måltidet måtte toppes med ketsjup, sulten måtte stilles. Her satt to av oss igjen med flau smak i munnen.
Jeg anbefaler kjøkkenet å redusere kraftig på antallet retter, noen få gode holder.
Jeg savnet at betjeningen spurte hvordan maten smakte. Vi ble viet lite oppmerksomhet.
En feil jeg gjorde var å ikke klage på rettens sammensetning, smak og presentasjon. Dessert ble ikke bestilt, det var jeg ikke i humør til.
Sannsynligheten for at jeg går inn døren til Corner'n for mat eller drikke igjen, er så nær null man kan komme.
Var dette et uheldig enkelt tilfelle?
Lykke til.