Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“29juli2020: På vei hjem”
Anmeldelse av Corner'n

Corner'n
Vurdert som nr. 3 av 6 Restauranter i Jevnaker
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

29juli2020:

På vei hjem fra Beitostølen så svingte vi innom Corner,n for mat. Vi blei mottatt svært godt av betjeningen å han var meget service innstilt. Vi spiste pasta, kebab, hamburger tallerken med dessert. Maten kom fort og var varm. Trekker litt for små tørt biffkjøtt i kebab retten, og litt minus for og ikke ha vaffelkjeks i banansplitten ellers meget fornøyd med mat og service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, N2411CXtomk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 49 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020

Vi har vært der 3ganger i løpet av 2år. Noe av beste maten jeg har smakt på restaurant i Viken fylkeskommune, også ganske raske med servering og et hyggelig sted

Dato for besøk: juli 2020
Takk, th0maswerners
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig personale, men elendig (og dyr) mat. Vi spiste biff av forskjellig slag og kebab-tallerken. Forrett med halvkalde vårruller og hvitløksbrød som så ut som ostesmørbrød. En bakt potet kom etter at retten var spist opp....

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, sschinstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Hadde bestilt bord og litt rot før vi fikk plass, men endte opp med et bra bord for 8.
Ikke så rask servering, men hyggelige servitører og fikk maten innen rimelig tid. Spiste forskjellige retter med indrefilet. Aldri noe spørsmål om hvor stekt vi ønsket kjøttet, men ok tilberedt og smak. Prisene er til å leve med, men ikke billig.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Magne G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020

På en jobbsamvær hos Corner´n hadde vi bestilt oss mat og drikke. Hadde ingen forventning på forhånd, men hørt rykte at det skulle være bra sted til å kjøpe mat. Atmosfæren var god, grei sitteplasser selv om lokalet er ganske liten, god lysforhold og vennlige ansatte som er behjelpelig. Stedet ligger sentralt og lett å gå frem. En nervøs kelner/servitør klarte ikke å holde kontroll på serveringa, dermed mistet tallerken med meny som skulle leveres til den som bestilte. Virket etter det litt vimsete og uproff.

Ellers smakte maten bra.

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, StianRusten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Corner'n, så også på

 
Hønefoss, Ringerike
 

Har du vært i Corner'n? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din