Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Velsmakende pizza”
Anmeldelse av Corner'n

Corner'n
Vurdert som nr. 2 av 7 Restauranter i Jevnaker
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. september 2021

Vi spiste pizza og ble positivt overrasket over svært velsmakende pizza, pene lokaler og meget hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for besøk: september 2021
Takk, 718mha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (52)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 52 anmeldelser

Anmeldt 12. september 2021

Bestilte Kebab til familien i dag 12.09.21, fikk hakkeslepp når vi skulle spise, det kan iallefall ikke kalles Kebab, da det heller minner om noe av den tørreste biffsnadderen jeg har fått i mitt liv, og til 790kr (de har skrudd opp prisen fra 160kr til 180kr per kebab uten å informere) for 4 kebaber, skulle man iallefall tro de brukte skikkelig kjøtt, men dette var vel det billigste en restaurant kan få tak i. Direkte ran, og kommer aldri mer til å kjøpe mat der igjen

Dato for besøk: september 2021
Takk, TrygveL37
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Spiste der i dag 30.07.21
Fikk kebabtallerken hvor kjøtt var helt tørr og pasta som kona spiste endte opp i spypose på vei hjem.

Anbefales ikke.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 712igorb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat med hyggelig og imøtekommende betjening. Stor og variert meny. Vellaget mat med gode råvarer. Deilig å være på et sted med profesjonelle ansatte.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, RoesslandL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Grei plass med mange retter på menyen. Ikke noe som trekker ned, men heller ikke noe som hever nivået. God mat og hyggelig service. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, RosslandR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Corner'n, så også på

 
Hønefoss, Ringerike
 

Har du vært i Corner'n? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.