Min mann, min sønn med samboer og jeg tok med min mor på 93 for å feire hennes fødselsdag. Vi bestilte drikke ,som kom ganske raskt, så var det slutt på servicen. Mat ble bestilt og betalt,men ingen mat kom. Vi etterlyste maten, den kommer snart (slutt å mas) sa en servitør småsurt. Vi ventet og ventet. Kjøpte mer drikke, ble vari at andre fikk pengene tilbake og gikk. Etter ny etterlysning og 1time og 15 minutter kom maten. De skyldte på bestillingsterminalen???? Det spiller ingen rolle, de burde beklage og kanskje tilby kaffe eller dessert som plaster på såret. Jeg spurte om de kunne lage en "god bursdagsdrink " til mor. Joda det var greit, men altså....et stettglass med 7 dråper juice???? Da kunne vi ha kjøpt en vanlig drink. Hadde de ikke tid eller vilje, så si det da. Det ble en stusselig opplevelse. Det blir ikke Fahlstrøm på oss noe mer. Hilsen T. Midthjell