“Hyggelig plass for en god lunsj”

Hygge Gjøvik Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 22 av 41 Restauranter i Gjøvik
Beskrivelse: Hygge Restaurant & Bar is a place for all. A place you can enjoy a delicious meal in unique surroundings. We have a wide menu, so everyone will have something to choose from! You can also order take away so you can get the restaurant experience from your own living room! We are located in the middle of Gjøviks heart in Storgata 3. We have live music every Saturday. You can follow us on Facebook and instagram where we post all the bands that are playing! Welcome to us!
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Spisete en god lunsj! Hyggelig servitør og god mat! Så flere retter jeg ville spist til middag og dessert, men det får bli en annen gang :)

Takk, 543jenss

Anmeldt 12. juni 2020

Har vært her flere ganger, og trives veldig godt . Denne gangen satt vi ute. Er en del støy fra busser og annen biltrafikk som krysser Storgata rett ved siden av.

1  Takk, trondv829
Anmeldt 30. november 2019

Vi er et par som liker å prøve ut forskjellige spisesteder. I Gjøvik går Khalles Corner uten tvil av med seieren som beste restauranten. Nydelig mat, store porsjoner og veldig hyggelig betjening. Vi ender alltid tilbake hit.

Dato for besøk: november 2019
Takk, matglade2020
Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Ringte og ville bestille bord ifm akevittfestivalen. Fikk beskjed om at det var unødvendig for 2 personer. Da vi kom lørdag kveld, var det fullt og bookingansvarlig skjønte ikke hva vedkommende som hadde svart, hadde tenkt. Skjønte ikke vedkommende at under akevittfestivalen ville det bli flere gjester enn en vanlig lørdag...?

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Masterno1
Anmeldt 6. juli 2019 via mobile enheter

Vi hadde tenkt å gå forbi, men leste menyen i inngangen, og stoppa då for å ete lunsj. Bestilte 4 ulike retter og alt var veldig godt. Store porsjoner. Veldig hyggelig servitør

Dato for besøk: juli 2019
Takk, hegebeth2018

Reisende som så på Hygge Gjøvik Restaurant & Bar, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Hygge Gjøvik Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!