“Det lønner seg å reservere bord!”
Anmeldelse av Schnitzelhus

Schnitzelhus
Vurdert som nr. 1 av 51 Restauranter i Gjøvik
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Her får man mat som er lagd med kunnskap, kjærlighet og stolthet.
Jeg kan ikke si at maten smakte som hjemmelagd, fordi kokken er mye flinkere enn både meg og moren min. Så «bedre enn hjemmelagd» er vel det riktige å si! Jeg kan anbefale å komme sulten og smake både på forrett, en schnitzel og kake til dessert! «Schnitzelhus» hører til årets største overraskelse på restaurant-fronten, hvem skulle ha trodd man finner noe så godt på Kopperud. Vi fikk vite at sjefen lager Filet Wellington for minst 4 personer og 10 dager forhåndsbestilling. Ikke funnet et annet sted i Norge som serverer dette. Så det skal vi teste neste gang! Takk for en fantastisk kveld.

1  Takk, 818TinaT

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Hit må du å spise!

Her får du schnitzel slik den skal være og den smaker helt perfekt.
Anbefales!
Vi spiste Haxe som vi fikk spesielt til vårt julebord. Beste Haxe vi har smakt.

Takk, Perern
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og hyggelig personale. Vi forhåndsbestile og naten kom fort. Ordentlig hjemmelaget mat med friske smaker. Topp service og artige historier!

Takk, _yvindh712
Anmeldt 19. september 2018

Utrolig flott opplevelse og innmari god mat, et sted man MÅ innom å smake på de beste schnitzel i Norge, eller verden ;)

Takk, GiannaA64
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Kjempegod schnitzel og nydelig dessert! Anbefales! Bestill på forhånd.

Kunnskapsrik kokk som byr på seg sjøl.

1  Takk, TONNOR86

Reisende som så på Schnitzelhus, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Schnitzelhus? Del dine erfaringer!