“Meget god wienersnitzel, med”
Anmeldelse av Schnitzelhus

Schnitzelhus
Vurdert som nr. 1 av 51 Restauranter i Gjøvik
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget god wienersnitzel, med gode råvarer og velsmakende tilbehør. Neste gang blir det forrett og kanskje dessert også. Kaffen(americano) var også god.

1  Takk, AlfS38

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og utmerket service! Vi spiste husets Schnitzel og hjemmelaged sjokolade.
Kan anbefales på det varmeste!

1  Takk, alexanderw527
Anmeldt 20. juni 2020

Denne gourmetrestauranten må bare prøves! Etter en tur for å gjøre oss kjent i byen, havnet vi tilfeldigvis her. Magisk opplevelse, de beste snegler og hamburger og topp service. Vi kommer igjen og skal huske å bestille bord. 😊

1  Takk, Solveigidalen886
Anmeldt 16. juni 2020

Jeg tror aldri jeg har blitt mer overrasket over et måltid noe sted. Maten er helt ypperlig, servicen er på et annet nivå enn hva man er vant med på andre restauranter. Verten er oppriktig interessert i å gi deg en veldig god opplevelse, og han leverer som bare det! 10/10!

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, Fremoe
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Vi var en gjeng som spiste beef Wellington på Schnitzelhus. Det ble et minne for livet. Jeg tror alle var veldig godt fornøyde. En av oss sa at dette var det beste han noen gang hadde spist! Maten var da også fantastisk god. Vi fikk nydelig, mørt kjøtt med butterdeig rundt og velsmakende fløtegratinerte poteter, grønnsaker og Madeirasaus. Beef Wellington er en rett som må spesialbestilles og passer for spesielle anledninger. Jeg har også stor sans for rettene som er på menyen, og da spesielt schnitzel med svin indrefilet. Kakene er også fantastisk gode. Her kan jeg varmt anbefale napoleonskake med multer og sjokoladekake, bare for å trekke fram noe. Restauranten i seg selv er liten, koselig og intim og man merker at innehaveren er brennende engasjert i det han holder på med. Man leker ikke butikk, som han selv pleier å si.

Dato for besøk: mai 2020
6  Takk, knupet

Reisende som så på Schnitzelhus, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Schnitzelhus? Del dine erfaringer!