Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bortgjemt perle”
Anmeldelse av Schnitzelhus

Schnitzelhus
Vurdert som nr. 1 av 41 Restauranter i Gjøvik
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat laget og servert av én og samme person som også tok seg tid til hyggelig samtale med gjestene! Dette stedet må oppleves, men husk bordbestilling da det fort blir fullt! Vi kommer igjen

Dato for besøk: juli 2020
Takk, stines_rlieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 84 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget god wienersnitzel, med gode råvarer og velsmakende tilbehør. Neste gang blir det forrett og kanskje dessert også. Kaffen(americano) var også god.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AlfS38
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og utmerket service! Vi spiste husets Schnitzel og hjemmelaged sjokolade.
Kan anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, alexanderw527
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

Denne gourmetrestauranten må bare prøves! Etter en tur for å gjøre oss kjent i byen, havnet vi tilfeldigvis her. Magisk opplevelse, de beste snegler og hamburger og topp service. Vi kommer igjen og skal huske å bestille bord.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Solveigidalen886
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020

Jeg tror aldri jeg har blitt mer overrasket over et måltid noe sted. Maten er helt ypperlig, servicen er på et annet nivå enn hva man er vant med på andre restauranter. Verten er oppriktig interessert i å gi deg en veldig god opplevelse, og han leverer som bare det! 10/10!

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Fremoe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Schnitzelhus, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Schnitzelhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din