“Frister ikke til gjentagelse”
Anmeldelse av Heim Gjøvik

Heim Gjøvik
Vurdert som nr. 4 av 51 Restauranter i Gjøvik
Beskrivelse: HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Var suksess tuftes pa det beste av ravarer, bade mat og drikke, foredlet av flinke folk. Pub, kort for Public House, handler om kultur og historie. En samlingsplass for nærmiljøet med befriende atmosfære. Stedet du føler deg hjemme, nar du trenger a komme deg bort.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Heim var en stor skuffelse. Usynlig for betjeningen når du kom inn og en feit og slapp burger gjorde ikke saken bedre.

Takk, 672ivarb
Carl-Martin R, Public Relations Manager på Heim Gjøvik, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2019

Hei Ivar! Beklager at vi ikke ga deg den opplevelsen vi ønsker å gi på Heim. Burgeren er en av rettene vi er mest kjent for, så det du beskriver er ikke slik vi ønsker det skal være. Håper du vil gi oss et nytt forsøk ved neste anledning slik at vi kan vise deg hvordan Heim skal være.

Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Her er det god stemning og ett hav av øl typer og velge i, røft og rustikk innredning , eneste jeg kanskje savnet var at de ikke tok bestilling ved bordet.
Forøvrig noe de gjorde den 1st gangen.

Takk, 912olavk

Hei! Tusen takk for hyggelig anmeldelse av oss og for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding. Håper vi ser deg igjen snart på et nytt besøk hos oss. Velkommen Heim :)

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Utrolig hyggelig opplevelse med julebord på Heim! Superhyggelig betjening, flotte lokaler, gode stoler (viktig) og fantastisk mat. Anbefales!

Takk, bodilbj
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig gode drinker og godt øl utvalg. Har hatt litt varierende hell med maten men siste 3 besøk har vært veldig bra

Takk, mariust168
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Vi var der i anledning av at vi skulle på sommershow. Undertegnede trenger glutenfri mat, det var ikke noe problem. Jeg kunne også få både potetfries og søtpotetfries, da de kun har fries i frityren og ingen innbakte ting. Hamburgeren jeg fikk var bestilt som godt stekt, den var helt rosa og heller medium. Jeg sa fra om det, og fikk da en ny. Flott at jeg fikk ny, men innen den nye kom, hadde resten av følget spist opp maten sin, noe som var litt kjedelig. Heldigvis var den veldig god.

Takk, 458sirif

Reisende som så på Heim Gjøvik, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune

Har du vært i Heim Gjøvik? Del dine erfaringer!