Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dalende kvalitet”
Anmeldelse av Saray Steakhouse

Saray Steakhouse
Vurdert som nr. 21 av 40 Restauranter i Gjøvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Har tidligere vært veldig fornøyd med Saray med god mat til fornuftige priser. Nå virker det som kvaliteten har dalt de siste gangene. I det siste fått servert kald saus til biffen. Forrige gang var biffen trå og usmakelig. Den mugga med vann vi har bestilt 4 ganger har vi aldri sett.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ungkar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 53 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Valgte å gi saray en sjanse til tross for litt ymse anmeldelser.
Allerede fra starten var det rot med servitørene. En kom for å ta bestilling, vi var ikke klare og ba om mer tid, så kom det en annen 30sek etterpå.
Jeg bestilte plankebiff medium stekt, resultatet var en skosåle. Da jeg påpekte dette, sa servitøren at de hadde det travelt på kjøkkenet. Venninnen min bestilte burger, denne var Ok, men pommes fritesen var overstekte og tørre.
Da vi skulle betale ga servitøren meg en kaffe til 30kr som kompensasjon, jeg synes dette var for lite og han ga til slutt 10% på hele summen. Han var mest opptatt av å fortelle hvor mye billigere maten var hos dem enn hos naborestaurantene. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, hannem834
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Dette var meget bra! I disse tider var det kanskje noe tett ute på den nye plattingen. Vi var fire som hadde et fint bord ute. Halvliter til 75,- er meget akseptabelt. Vi hadde tre forskjellige retter, alle meget bra tilberedte og velsmakende. Biffen, som jeg hadde, var meget mør, men stekt medium+ istedenfor medium. Husets rødvin på karaffel var absolutt god og kan anbefales.
Skal en klage på noe, må det være at det ble noen små misforståelser som antagelig skyldtes språkproblemer. Service ellers var upåklagelig!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, changlek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2020

Bestilte to biff og en pizza..
biffen: Bestilte medium og fikk gjennomstekt skosåle, grønnsaker kunne sammenlignes med grillkull.
Pizza: Var med bacon, kjøttdeig, løk og pepperoni. Denne smakte absolutt INGEN ting. Reist langt for å prøve ut litt div "smaksopplevelser", og dette var rett og slett en bedriten opplevelse.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Reisende-Matelsker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2020 via mobile enheter

Elendig service. Måtte spørre etter drikke. Var klar til å ta bestilling på mat med en gang. Da var vi ikke klare. Etter 40 minutter uten å se servitøren igjen så gikk vi inn å betalte for drikke, og gikk videre for middag et annet sted. Elendig

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Paal G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Saray Steakhouse, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Saray Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din