Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette er nok den mest stusslige”
Anmeldelse av Little Eataly

Little Eataly
Vurdert som nr. 9 av 41 Restauranter i Gjøvik
Prisklasse: USD 12 - USD 23
Beskrivelse: Vi gir deg en følelse av å komme til Italia – i alle sanser, smaker og inntrykk. Opplev Italia, uten å måtte reise ditt! Velkommen til oss på Little Eataly CC Gjøvik!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi gir deg en følelse av å komme til Italia – i alle sanser, smaker og inntrykk. Opplev Italia, uten å måtte reise ditt! Velkommen til oss på Little Eataly CC Gjøvik!
Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Dette er nok den mest stusslige pizza jeg nogen gang har spist og den koster 189,- og den anbefaler de! HVORFOR?

Halv bakt bunn!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 784kennl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarbaraW4076, Marketing på Little Eataly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2020

Hei,
Vi beklager for en dårlig opplevelse. Vi ville spandere en ny Pizza til deg.
Vær så snill og ta kontakt med vår daglig leder på mail dl1603@eataly.no eller ring 98653112
Håper at du gi oss en sjanse til og bevise at vi har den beste pizza i byen.

Mvh. Little Eataly CC Gjøvik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 32 anmeldelser

Anmeldt 27. mai 2020 via mobile enheter

Elsker alt med denne restauranten, fra smilet til de ansatte når du bestiller til den herlige maten i verdensklasse.

Kunne ikke vært bedre med mindre jeg kunne spist her hver dag!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, kimbV9602GS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarbaraW4076, Marketing på Little Eataly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2020

Hei Kimb,
Alle våre gjester er hjertelig velkomne særlig de faste. Vi skal sørge for at alle gjester får en hyggelig opplevelse hos Little Eataly. Tusen takk for en fantastisk anmeldelse!
Mvh, Little Eataly

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2020 via mobile enheter

Her får man pizza for hele familien! Vi spiste en hvit pizza med spekeskinke, så nydelig! Sønnen vår kjøpte barnepizza som er utformet som en fisk ekstra gøy å spise da. Det er tegnesaker til barna der, så de har noe å finne på mens de venter på pizzaen. Hyggelig personal.

Dato for besøk: november 2019
Takk, LindaK2460
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarbaraW4076, Marketing på Little Eataly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse,
Mvh,Little Eataly CC Gjøvik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Restauranten serverer uten tvil kjempegod mat, og kaffe. Som en person som sliter litt med sosial angst, så skulle jeg ønske at restauranten ikke var midt i et stappfullt kjøpesenter, men heldigvis gjør de take-away også!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, P3009CFkellyp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarbaraW4076, Marketing på Little Eataly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. februar 2020

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse,
Mvh,Little Eataly CC Gjøvik

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2019

Vi er her omtrent en gang i uka, og kan ikke få fullrost verken service, mat eller vennlighet.
Leste en annen anmeldelse angående sofa-bordene, og forstår veldig godt at man må være flere for å benytte seg av dem, særlig nå i desember. Hos de fleste blir man jo anvist bord, og ingen reagerer negativt på det.
Ønsker Mateusz, Barbara og gjengen en god førjulstid!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, vika6268
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BarbaraW4076, Kierownik ds. gości på Little Eataly, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2019

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse ❤

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Little Eataly, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i Little Eataly? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din