Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gjøviks beste!”
Anmeldelse av 37eatery

37eatery
Vurdert som nr. 3 av 42 Restauranter i Gjøvik
Prisklasse: USD 11 - USD 32
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Vært der 3 ganger, godt fornøyd alle gangene. God service og god kvalitet på maten. God variasjon på rettene. Prøv folkens!

Dato for besøk: januar 2019
4  Takk, ojn75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (66)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5357 av 66 anmeldelser

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Andre gangen vi besøker stedet og maten har vært like god begge ganger. Godt planlagt variert og oversiktelige meny.
Nye retter etter nyttår.
Flink og behagelig servitør. Kan anbefales som et av de to beste steder i Gjøvik

Dato for besøk: januar 2019
4  Takk, Tomlechef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. januar 2019

37 Eatery er ett nytt og spennende mattilbud i Gjøvik. De har en liten - men smakfull meny. Steder er både egnet til lunsj og middag. Eieren har lang erfaring fra Oslo restauranter og lager noen fantastisk gode retter. Personlig atmosfære og god service.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
5  Takk, 879petterh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Vi var 6 personer som besøkte 37eatery den 28. Desember. Fra menyen så bestilte vi 4 forskjellige hovedretter. Jeg bestilte hvitvins dampende blåskjell og det er de beste blåskjellene jeg noensinne har spist! Jeg har spist blåskjell ved flere anledninger tidligere, men ingen har vært så gode som på 37eatery. Helt himmelsk!!
Alle de 5 andre var også veldig godt fornøyde med både maten og servicen vi fikk.
Vil absolutt anbefale å spise på 37eatery, og vi kommer garantert til å spise her igjen.

Dato for besøk: desember 2018
3  Takk, Vegha42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på 37eatery, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i 37eatery? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.