Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mmm, blåskjell! ”
Anmeldelse av 37eatery

37eatery
Vurdert som nr. 5 av 41 Restauranter i Gjøvik
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 37
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Nå har jeg vært her for tredje gang. Det er en så spennende og deilig meny, og det er nesten litt flaut å innrømme at jeg har kjøpt blåskjell hver gang, men de er bare så helt fabulous! Service og alt er helt upåklagelig! Dette er Gjøviks beste restaurant.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, VikingDame
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 53 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Flott liten bakgård med fin atmosfære. Blide og hyggelige ansatte som ga alt de hadde for gjestene. Helt overkommelige priser.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 605vidarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Variert meny med min foreløpige favoritt lunsj meny blåskjell (med utsøkt hjemmelagd pommes frites), og uer til middag. Nydelige salater- og ikke minst en meget innholdsrik drikkemeny. Mange gode GT variasjoner som må sjekkes ut. Hyggelig og oppmerksom serveringspersonell (som er en mangelvare mange andre steder)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 297bj_rns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Det som gjennom førsteinntrykket av fasaden knapt nok lignet en restaurant, viste seg å være et førsteklasses sted å innta en lunsj. Vi ble vist inn i en aldeles fortryllende bakgård som gav en opplevelse av å være på sydlige breddegrader. Menyen var full av fristelser. Jeg endte opp med asiatiske blåskjell, et strålende valg. Store og delikate blåskjell med en kraft som nesten etterlot en følelse av sorg over at det måtte bli tomt. Desserten, en sjokoladefondant med is, holdt samme høye nivå. Stor takk også til serveringspersonalet som var akkurat passe til stede, med glimt i øyet og utmerket utført arbeid. Middagsmenyen fortalte meg med all tydelighet at jeg må tilbake hit senere.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
5  Takk, Terje1968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Hit kommer vi garantert tilbake! Veldig god mat, topp service med innehavere som byr på seg selv. Artig og koselig interiør skaper stemningen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Solveigidalen886
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på 37eatery, så også på

Gjøvik, Gjøvik kommune
Gjøvik, Gjøvik kommune
 
Gjøvik, Gjøvik kommune
 

Har du vært i 37eatery? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din